2020-03-07 00:47:05
Φωτογραφία για Κοροναϊός: Παρατείνονται τα μέτρα απαγόρευσης στους τρεις Νομούς! Συνεχίζεται η απαγόρευση και για τις σχολικές εκδρομές
Δήμητρα Ευθυμιάδου - HR

Σε παράταση των μέτρων που είχαν ληφθεί ειδικά στις περιοχές που καταγράφεται αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού, προχώρησε το υπουργείο Υγείας. 

Άλλωστε ο αριθμός των περιστατικών αυξάνεται ραγδαία μετά και τα κρούσματα από την εκδρομή στους Αγίους Τόπους. Ήδη μετρούμε 45 κρούσματα. Διαβάστε ΕΔΩ σε τι κατάσταση είναι: “Κοροναϊός: Στα 45 τα κρούσματα στην Ελλάδα! Καλπάζει ο ιός”

Μάλιστα συνεχίζονται και οι απαγορεύσεις που είχαν γίνει πριν από λίγες ημέρες. Ειδικότερα, έπειτα από εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων – που ανακοίνωσε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας– παρατείνονται τα μέτρα που αφορούν τους τρεις πληττόμενους Νομούς, μέχρι να συμπληρωθούν δύο εβδομάδες.

-Αναστέλλονται όλες οι οργανωμένες εκδρομές από και προς τις πληττομενες περιοχές.

-Σε ότι αφορά τις ομαδες ποδοσφαίρου των περιοχών αυτών οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.


-Σχετικά με εκδρομές στο εξωτερικό -τις εκπαιδευτικές εκδρομές – παρατείνονται τα μέτρα και οι απαγορεύσεις και μετα τις 13 Μαρτίου.

Όπως σημείωσε ο κ.Τσιόδρας: “Επειτα από την εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, παρατείνονται τα μέτρα που αφορούν τους τρεις πληττόμενους νομούς, Ηλίας, Αχαΐας και Ζακύνθου για τρεις εβδομάδες. Αναστέλλονται όλες οι εκδρομές από και προς τις περιοχές. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θηρών. Οσον αφορά τις εκδρομές εξωτερικού των σχολείων παρατείνεται το μέτρο μέχρι νεωτέρας”.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ