2020-03-07 15:20:31
Φωτογραφία για ''Έρχονται πράγματα στο Διαφάνι που δεν τα φαντάζεται ο νους!''
Ρίζω μου, τι συμβαίνει σε αυτό το Διαφάνι πια;  

Αχ, Ρίζω πια είναι το δεύτερό μου όνομα. Και πού είσαι ακόμα, αυτό έχω να σου πω! Στο χωριό γίνεται χαμός! Πράγματα που δεν τα φαντάζεται ο νους. 

Εσύ που ξέρεις τα πολλά, για εξήγησέ μας γιατί έχουμε χάσει τον λογαριασμό με τα παιδιά, τους πατεράδες ,και τις μητέρες τους!  

Στην πρόσφατη εγκυμοσύνη είναι φανερό ποιανού είναι το παιδί. Όσον αφορά τον Μελέτη, δεν έχει γραφτεί κάτι ακόμα στα σενάρια. Είμαστε στη φάση που η Ανέτ αρχίζει και το ψάχνει και κινεί το μηχανισμό, ακόμα ,όμως δεν έχει μάθει ποιο είναι το παιδί της.

Είναι μπερδεμένες οι οικογένειες...  

Θες να μου πεις ότι δεν γίνονταν αυτά στην ελληνική επαρχία; Είναι όλα από τη ζωή βγαλμένα! Ας μην προσποιούμαστε ότι δεν ξέρουμε τι συνέβαινε ή τι συμβαίνει.

Η ηρωίδα σου μπλέκεται στην υπόθεση της Δρόσως... 

Ναι, και θα εμπλακεί ακόμη περισσότερο με τη γέννα και με όλα όσα θα γίνουν και βλέπουμε και μια πτυχή της Ρίζως μέσα από αυτό που δεν την έχουμε συνηθίσει. Δείχνει ότι στα δύσκολα ξέρει να κρατά το στόμα της κλειστό. 


Τι κάνει τη Ρίζω να δεχτεί να καλύψει το γεγονός;  

Τα αγαπάει αυτά τα κορίτσια, τα πονάει. Μπορεί να χαρακτηρίσεις τη Ρίζω κουτσομπόλα, δεν μπορείς ,όμως, να την πεις κακό άνθρωπο. Αποφασίζει να βοηθήσει αυτό το κορίτσι και να μη μιλήσει καθόλου για αυτό. Προσπαθεί να συμβουλεύσει τη Δρόσω και την παροτρύνει να ζητήσει τη βοήθεια των αδελφών της.  

Γιατί αποδέχεται να μπει στη συμμαχία των γυναικών;  

Η εξήγηση για την πράξη της δεν έχει γραφτεί. Μέσα στα σενάρια η Ρίζω ναι μεν δέχεται, αλλά δεν εξηγείται ο λόγος. Νομίζω όμως ότι ακόμα κι όταν έχει υποψίες για το ποιος είναι ο πατέρας, πιστεύει πραγματικά ότι ίσως αυτή είναι η σωστή λύση για το παιδί. Μιλάμε για το 1958, που για μια μάνα το να γεννήσει ένα παιδί χωρίς πατέρα σε ένα χωριό αυτό σήμαινε ότι θα ήταν σημαδεμένη και εκείνη και το παιδί της. Σίγουρα ,λοιπόν, εκείνη την εποχή ήταν μια λύση αυτή και δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν κάτι τέτοιο. Οπότε νομίζω ότι μέσα στο μυαλό της Ρίζως είναι ένα καλό σενάριο για να μπορέσει και η Δρόσω να συνεχίσει τη ζωή της.  

Πώς θα γίνει όμως να μη φανεί η κοιλιά της Δρόσως; Θα φύγει;  

Νομίζω πως δεν θα φύγει, αυτά ,όμως, ακόμα δεν έχουν γραφτεί. 

Η Ρίζω θα ερωτευτεί;  

Δεν ξέρω. Στη φετινή χρονιά είναι τόσα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει, που νομίζω ότι δεν χωράει έρωτας για τη Ρίζω. Ίσως να το φυλάνε για του χρόνου. Δεν είναι κάτι όμως το οποίο έχω συζητήσει.

Αυτά δήλωσε η Ελένη Καρακάση μιλώντας στην Εύη Βαλή και το 7 μέρες TV.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ