2020-03-10 00:00:16
Φωτογραφία για Η Ελλάδα στους κορυφαίους οικογενειακούς προορισμούς διακοπών
Ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς παγκόσμιους προορισμούς για το 2020 κατατάσσεται η Ελλάδα σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας της Kuoni, η οποία δραστηριοποιείται στα ταξίδια πολυτελείας. Επίσης, κατατάσσεται ως 2ος πιο δημοφιλής ευρωπαϊκός προορισμός και ως 4ος κορυφαίος παγκόσμιος οικογενειακός προορισμός.

Η Ελλάδα είναι ο 2ος πιο δημοφιλής ευρωπαϊκός προορισμός και η έρευνα αναφέρει, πως σε σχέση πέρυσι η χώρα μας αναρριχήθηκε κατά 2 θέσεις και ότι έχουν προστεθεί στη λίστα ξενοδοχεία από τη Ρόδο, την Κω και την Κέρκυρα. Οι πιο ενδιαφέροντες προορισμοί φαίνεται να είναι τα μικρά και απομονωμένα νησιά, όπως η Σκόπελος. Επίσης, γίνεται αναφορά στην προσπάθεια της Ελλάδας να εκσυγχρονίσει τα τοπικά της αεροδρόμια.

Οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί προορισμοί, που τραβούν το ενδιαφέρον της Kuoni, είναι η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία ενώ γίνεται αναφορά και στην Τουρκία.

Στον τομέα των οικογενειακών διακοπών η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η θέση. Η κατάταξη των οικογενειακών προορισμών παγκοσμίως διαμορφώνεται ως εξής: Μαλδίβες, Μαυριτανία, Ταϊλάνδη, Ελλάδα, ΗΠΑ, Μεξικό, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι επιδόσεις των προορισμών είναι οι ακόλουθες: Μαλδίβες, Μαυριτανία, Ταϊλάνδη, Σρι Λάνκα, Μπαλί, Ιταλία, ΗΠΑ, Βιετνάμ, Αντίγκουα, Ν. Αφρική, Αγ. Λουκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ινδία, Κέντα, Μπαρμπάντος, Μεξικό, Καναδάς, Σεϊχέλες, Αυστραλία, Τανζανία, Ελλάδα, Ν. Ζηλανδία, Μαλαισία, Ισπανία, Ιαπωνία.

money-tourism.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ