2020-03-11 13:30:32
Φωτογραφία για Με αγωγές απαντά ο Κ.Βελόπουλος σε όσους τον συκοφάντησαν στην υπόθεση του κορωνοϊού
Σε αγωγές θα προχωρήσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατά Μέσωμ Μαζικής Ενημέρωσης επειδή λασπολογούν εναντίον του» σε ότι αφορά την πώλησης του «Βυζαντινόν» για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έκανα υπομονή με όλη αυτήν την λάσπη περι κορωνοϊού και περί “φαρμάκου” αλλά στο Όπεν οι υπάλληλοι του Σαββίδη ξεπέρασαν το όρια! Ουδέποτε είπα ότι είναι φάρμακο που γιατρεύει όπως ψευδώς και συκοφαντικά ανέφερε το κανάλι!Η μόνη οδός είναι τα δικαστήρια!Μήνυση,αγωγή».

Και είναι γεγονός ότι όπως έχουμε σημειώσει ήδη, ψευδώς και παραπλανητικά ανέφεραν δημοσιεύματα και τηλεοπτικές εκπομπές ότι ο Κ.Βελόπουλος ισχυρίστηκε για την συγκεκριμένη αλοιφή ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Ενώ το ξεκαθάρισε ότι είναι και αντισηπτική αλοιφή όπως και τόσες άλλες κρέμες και αλοιφές στην αγορά.

Έκανα υπομονή με όλη αυτήν την λάσπη περι κορωνοίου και περί "φαρμάκου" αλλά στο Όπεν οι υπάλληλοι του Σαββίδη ξεπέρασαν το όρια!Ουδέποτε είπα ότι είναι φάρμακο που γιατρεύει όπως ψευδώς και συκοφαντικά ανέφερε το κανάλι!Η μόνη οδός είναι τα δικαστήρια!Μήνυση,αγωγή @ellinikilisi pic.twitter.com/rMeMbAaY52


— Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (@velopky) March 10, 2020Προφανώς άλλοι είναι οι λόγοι της επίθεσης κατά του Κ.Βελόπουλου από τα ΜΜΕ.

Μετά το 5,5% που έδωσε η πρόσφατη δημοσκόπηση στην Ελληνική Λϋση, οργίασαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για την πώληση της αντισηπτικής κρέμας από την εταιρεία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης την οποία διαφημίζει ο ίδιος Κ.Βελόπουλος, όπως τόσα άλλα παραφαρμακευτικά προϊόντα της εταιρείας του, εντελώς νόμιμα και με άδεια του ΕΟΦ.

Και βέβαια όπως συνήθως παραμόρφωσαν την αλήθεια και αποδύθηκαν σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά του Κ.Βελόπουλου, υποστηρίζοντας ότι «ο Κ.Βελόπουλος λέει ότι θεραπεύει τον κορονοϊό».

Για να δούμε όμως τι είπε ο ίδιος επί λέξει.

«Ο κορωναϊός είναι ένα θέμα. Με την Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Ούτε να φοβάσαι τον κορωναϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωναϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτα», λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή του και απλά αναφέρεται στην απολύμανση των ΧΕΡΙΩΝ! Μια συνεχόμενη απολύμανση την οποία μας την συστήνουν όλοι οι γιατροί και οι κρατικοί αξιωματούχοι.

«Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ. Αντιβακτυριακό για κορωναϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα».
toeidesauto
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ