2020-03-18 20:23:54
Φωτογραφία για Checkra1n: Διατίθεται το νέο jailbreak στο iOS 13.4
Το jailbreak του iOS 13.4 στο iPhone είναι τώρα δυνατό χάρη στην τελευταία έκδοση του Checkra1n με αριθμό 0.9.9. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι μια πειραματική έκδοση για αυτή τη στιγμή αφού γνωρίζουμε ότι η τελική έκδοση του iOS 13.4 δεν θα προσφερθεί από την Apple πριν από τις 24 Μαρτίου. Να σημειωθεί ότι η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση του Golden Master πριν από λίγα λεπτά. 

Μόνο η έκδοση για Mac του Checkra1n είναι διαθέσιμη με την υποστήριξη στο iOS 13.4 αυτή τη στιγμή. Οι χρήστες που βιάζονται και θέλουν να επωφεληθούν από το jailbreak σε αυτή την έκδοση του iOS πρέπει να κάνουν κλικ στο "Options" στο Checkra1n και να επιλέξουν το πλαίσιο "Allow untested iOS / iPad / tvOS versions". Η διαδικασία jailbreak είναι τότε η κλασική που γνωρίζουμε.

Μια νέα έκδοση του Checkra1n θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα (πιθανόν την επόμενη εβδομάδα) για να υποστηρίξει επίσημα το iOS 13.4. όπου δεν θα είναι πλέον απαραίτητο να ελέγχετε το πλαίσιο "Να επιτρέπονται οι δοκιμασμένες εκδόσεις iOS / iPad / tvOS" στις ρυθμίσεις.

Με την ευκαιρία, η έκδοση 0.9.9 διορθώνει ορισμένα σφάλματα που αναφέρθηκαν από τους χρήστες. Η νέα έκδοση του Checkra1n είναι διαθέσιμη σε αυτή τη διεύθυνση . Το jailbreak προσφέρεται μέχρι και το iPhone X και για παλιότερες συσκευές.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
M77: Spiral Galaxy with an Active Center
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
M77: Spiral Galaxy with an Active Center
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ