2020-03-19 01:06:49
Φωτογραφία για Αυτοκτόνησε ο ράπερ «Το Βδέλυγμα»
Ήταν ο πρώτος από την ελληνική χιπ χοπ κοινότητα που είχε δηλώσει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος  Η ελληνική χιπ χοπ σκηνή έχασε σήμερα ένα ενεργό μέλος της.

Ο λόγος για τον ράπερ και παραγωγό με το καλλιτεχνικό όνομα «Το Βδέλυγμα», κατά κόσμον Αντώνη Μανουσάκη, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 20 ετών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Αντώνης Μανουσάκης γεννήθηκε το 1992 και γοητεύτηκε από τον κόσμο της μουσικής ενώ βρισκόταν ακόμη στα εφηβικά του χρόνια. Τότε έκανε και τις πρώτες του ερασιτεχνικές παραγωγές ενώ η πρώτη επίσημη δουλειά του, με τίτλο «8 Φετίχ», κυκλοφόρησε όταν ήταν 20 ετών. Στο μεταξύ είχε αφιερώσει ένα χρονικό διάστημα, στην άλλη του μεγάλη αγάπη, την ποίηση.

Τα κομμάτια του ήταν αιχμηρά, συχνά προκλητικά και ενίοτε ξεσήκωναν αντιδράσεις. Αυτό, ωστόσο, αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της παγκόσμιας χιπ χοπ σκηνής. Αντλούσε τη θεματολογία του από τη σύγχρονη καθημερινότητα και στηλίτευε την αδικία και τις διακρίσεις.

Ο ίδιος, εξάλλου, γνώριζε καλά πώς νιώθει κάποιος που είναι διαφορετικός δεδομένου ότι είχε δηλώσει ανοιχτά πως ήταν ομοφυλόφιλος. Η εξομολόγησή του αυτή θεωρήθηκε και ήταν πολύ γενναία καθώς επρόκειτο για τον πρώτο, δηλωμένο τουλάχιστον, γκέι ράπερ στην Ελλάδα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ