2020-03-19 01:09:46
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα νέα προϊόντα που παρουσίασε σήμερα η Apple
Τα παρουσίασε σήμερα για πρώτη φορά με μίας λιτής ανακοίνωσης, λόγω κορωνοϊού - Κλειστά παραμένουν όλα τα καταστήματά της ανά τον κόσμο

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα τη νέα σειρά προϊόντων της.  Ο τεχνολογικός κολοσσός επέλεξε να τα ανακοινώσει με ένα λιτό δελτίο Τύπου. Το γεγονός ότι η ανακοίνωση έγινε εν μέσω την παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού δεν προκαλεί απορίες καθώς η Apple κάνει πάντα τις παρουσιάσεις των νέων προϊόντων της την περίοδο του Μαρτίου – αλλά αυτή τη φορά χωρίς ειδική εκδήλωση

Νέο iPad Pro: Πλήρως επανασχεδιασμένο και εξοπλισμένο με την πιο προηγμένη τεχνολογία το μοντέλο που παρουσιαστηκε σήμερα. Διαθέτει νέο τσιπ Bionic A12Z, μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα και ένα νέο σαρωτή LiDAR, το οποίο βελτιώνει τα χαρακτηριστικά της επαυξημένης πραγματικότητας στη συσκευή.

Νέο Magic Keyboard με trackpad: Από τα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν σήμερα, ως ναυαρχίδα χαρακτηρίζεται το νέο μαγικό πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο trackpad, το νέο Magic Keyboard.

Νέο MacBook Air: Ο πιο δημοφιλής υπολογιστής της Apple αναβαθμίστηκε και η αποθηκευτική του ικανότητα διπλασιάστηκε στα 256 GB.

Νέα iPhone και Apple Watch bands: Τέλος, η Apple παρουσίασε τη νέα ανοιξιάτικη σειρά Apple Watch Bands και τα iPhone 11 σε νέα χρώματα.

Σημειώνεται ότι τα Apple Stores είναι κλειστά σε όλο τον κόσμο, ως εκ τούτου διαθέτει τα νέα της προϊόντα μόνο από την ιστοσελίδα της.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ