2020-03-19 23:20:19
Φωτογραφία για iOS 14: ταπετσαρία για το CarPlay και περισσότερες λεπτομέρειες στους Χάρτες
Ο κώδικας στο iOS 14 που κυκλοφόρησε πρόσφατα συνεχίζει να αποκαλύπτει τα νέα χαρακτηριστικά. Το 9to5Mac μοιράζεται δύο νέα στοιχεία που έχουν βρεθεί και ειναι οι ταπετσαρίες για το CarPlay και λεπτομέρειες για την εφαρμογή Χάρτες.  

Για το CarPlay, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν μια προσαρμοσμένη ταπετσαρία, όπου έχουν μόνο δικαίωμα σε ένα μαύρο φόντο μέχρι σήμερα. Ο τρέχων κώδικας του iOS 14 υποδηλώνει ότι το CarPlay θα χρησιμοποιήσει την ταπετσαρία iPhone από προεπιλογή και θα μεταβεί αυτόματα στη σκοτεινή λειτουργία. Θα μπορούσε όμως να υπάρχει μια επιλογή για να έχει μια ταπετσαρία στο iPhone και μια άλλη αφιερωμένη μόνο στο CarPlay.

Όσον αφορά την εφαρμογή Χάρτες, η Apple θέλει να παρουσιάσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Apple Stores της. Οι χρήστες θα μπορούσαν γρήγορα να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα των ραντεβού του Genius Bar, να μάθουν αν ένα κατάστημα της Apple μπορεί να πραγματοποιήσει μια συγκεκριμένη επισκευή και πολλά άλλα. Αναφέρεται επίσης ότι τα σχέδια θα μπορούσαν να εντοπίσουν εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της Apple χρησιμοποιώντας ένα σήμα.

Τέλος, τα σχέδια θα πρέπει να απαριθμούν τα μέρη όπου μπορούν να συναντήσουν ζευγάρια (όπως ένα εστιατόριο), καθώς και χώρους όπου ισχύουν εκπτώσεις για παιδιά και κινηματογράφους.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ