2020-03-23 09:40:08
Φωτογραφία για Καθηλωτική η συνέχεια στις «8 Λέξεις»
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόµενα επεισόδια της καθηµερινής δραµατικής σειράς του ΣΚΑΪ, «8 λέξεις». Η Ναυσικά, ανακουφισµένη πια, σφίγγει στην αγκαλιά της την Τζουλιάνα και ελπίζει ότι από δω και πέρα όλα θα πάνε καλά. Ο Μάρκος απειλεί τη διευθύντρια του ιδρύµατος και καταφέρνει να πάρουν τη µικρή για λίγες µέρες στο σπίτι, ενώ αποφασίζουν να κάνουν µια γιορτή για να γιορτάσουν το χαρούµενο γεγονός. Η Σµαράγδα βρίσκεται πλέον σε απελπιστική κατάσταση, καθώς συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πουλήσει το ατελιέ, αλλιώς τα χρέη της θα την οδηγήσουν στη φυλακή.

Ο Φοίβος και η Βίκυ ετοιµάζονται για το χτύπηµα στο κότερο, χωρίς να γνωρίζουν πως στη δεξίωση του ∆ερβάνη ετοιµάζονται να πάνε και ο Μιλτιάδης µε την Κατερίνα. Στη γιορτή που γίνεται για την Τζουλιάνα, ο Μάρκος βρίσκει την ευκαιρία και κάνει επίσηµη πρόταση στη Ναυσικά να ενώσουν ξανά τις ζωές τους. Η ξαφνική επίσκεψη της Αντριάνας αποσυντονίζει τον Μάρκο, όµως εκείνη δεν παίρνει από λόγια κι όλα δείχνουν πως αυτήν τη φορά ήρθε για να µείνει. Η Αλίκη εξοµολογείται στον Εκτορα πως είναι ερωτευµένη µαζί του, αλλά δεν είναι έτοιµη να προχωρήσει σε κανονική σχέση και να κάνει έρωτα.


Η Εύα γίνεται έξαλλη µε τις αλλεπάλληλες απουσίες της Ολυµπίας από το σχολείο και αναθέτει στον Σίµο να την παρακολουθήσει. Η Νόνα προτρέπει τη Ναυσικά να δώσει ακόµα µία ευκαιρία στον Μάρκο, αλλά κατά βάθος πιστεύει πως θα πάει χαµένη γιατί ο Μάρκος δεν είναι ο άνδρας που θα µείνει πιστός σε µια γυναίκα. Ο Λουκάς ζητάει δανεικά από τον Μιλτιάδη για να βοηθήσει τη Σµαράγδα, αλλά εκείνος αρνείται να του δώσει. Τα νέα της επανασύνδεσης του Μάρκου και της Ναυσικάς φέρνουν χαµόγελα στον Μιχαήλ και τον Οδυσσέα, αλλά κυρίως στην Τζουλιάνα που ξαφνικά απέκτησε µια νέα οικογένεια.

Ο Οδυσσέας και η Ερση ξαναγυρίζουν στο ατελιέ, αλλά έχουν να αντιµετωπίσουν τις οικονοµικές τους δυσκολίες, ειδικά από τη στιγµή που δεν θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από κανέναν. Στο µεταξύ, έχει φτάσει η µέρα της επίθεσης στο κότερο του ∆ερβάνη και όλα προχωρούν σύµφωνα µε το σχέδιο της Βίκυς και του Φοίβου. Η βραδιά εξελίσσεται σε ένα απίστευτο µακελειό, όταν ο Φοίβος θα δει ξαφνικά µπροστά του τον πατέρα του και πολλά θα εξαρτηθούν από τη στιγµιαία αντίδρασή του!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ