2020-03-23 17:55:04
Φωτογραφία για Κηφισιά: Στη φυλακή ο αστυνομικός που σκότωσε τη σύζυγό του και τη φίλη της
Ο αστυνομικός στην απολογία του δήλωσε μετανιωμένος και επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα «Είχα τρελαθεί. Δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν,

σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά και τη σύζυγό μου που αγαπούσα ακόμα».

Με αυτά τα λόγια επιχείρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, ενώπιον των ανακριτικών αρχών να δικαιολογήσει τη δολοφονία της πρώην συζύγου και της φίλης της στην Κηφισιά ο 35χρονος κατηγορούμενος αστυνομικός.

Μάλιστα, κατά την απολογία του φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για το διπλό έγκλημά του, να ζήτησε συγγνώμη αλλά και να επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα και αμέσως μετά την απολογία του οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το έγκλημα έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά. Η πρώην σύζυγος του δράστη, όπως και μια φίλη της, έπεσαν νεκρές από τα πυρά του. Σήμερα ο κατηγορούμενος αστυνομικός, μετά και τη κακουργηματική δίωξη που του ασκήθηκε για τη διπλή ανθρωποκτονία, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.


Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά την απολογία του ο 35χρονος υποστήριξε πως δεν θυμάται τι ακριβώς τι έγινε εκείνη περασμένη Τετάρτη. Παρ’ όλα αυτά, φέρεται να είπε πως… θόλωσε όταν άκουσε τη σύζυγο του να του λέει πως θα κάνει ό,τι θέλει. Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρώην γυναίκα του δημιουργούσε προβλήματα στην επικοινωνία του με τα δυο του παιδιά, ηλικίας 5 και 8 ετών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 35χρονος φέρεται να υποστήριξε ακόμη πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη μητέρα των παιδιών του και ότι πήγε στο σούπερ μάρκετ (σ.σ. όπου τελικά έγινε το έγκλημα) μόνο και μόνο για να συζητήσει μαζί της. Και αυτό, καθώς την επόμενη ημέρα τα δυο ανήλικα παιδιά θα έπρεπε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, να είναι μαζί του ενώ η μητέρα τους ήθελε να τα στείλει στους γονείς της στη Θήβα.

Ωστόσο, όταν ο ανακριτής ρώτησε τον κατηγορούμενο για ποιο λόγο σκότωσε και τη φίλη της γυναίκας του, εκείνος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν μπόρεσε να δώσει κάποια απάντηση. Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνώριζε την άτυχη γυναίκα και πως την είχε δει μια φορά τυχαία σε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του. Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε πως αγαπούσε ακόμα τη γυναίκα του, την οποία είχε παρακολουθήσει κάποιες φορές και την είχε δει με τη φίλη της να διασκεδάζουν έξαλλα.

Πάντως, οι δυο συνήγοροι του 35χρονου Απόστολος Λύτρας και Γεώργιος Κριεμάδης υπέβαλαν στον ανακριτή αίτημα για διενέργεια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον εντολέα τους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ