2020-04-18 07:08:39
Φωτογραφία για Η Γιάννα Αγγελοπούλου στο twitter απαντά στις ερωτήσεις των χρηστών
Η επικεφαλής του «Ελλάδα 2021» απάντησε σε ερωτήσεις για το πού φορολογείται, αν έχει δηλωμένα τα… χωράφια στην Έμπαρο αλλά και για την ηλικία της

Δεν παίζει κουμ καν, έχει… δηλωμένα τα χωράφια στον Έμπαρο, φορολογείται στην Ελλάδα και τα χρώματα στο γραφείο της ήταν επιλογή των παιδιών της.

Ο λόγος για την Γιάννα Αγγελοπούλου που εν μέσω καραντίνας αποφάσισε να ανοίξει διάλογο με τους χρήστες του twitter και να απαντήσει σε όλες –μα όλες- τις ερωτήσεις, ακόμη και τις αδιάκριτες, χωρίς να διστάσει να αυτοσαρκαστεί και να διασκεδάσει.

Αφορμή για τον διάλογο ήταν η ανάρτηση της κυρίας Αγγελοπούλου που ενημέρωνε τους χρήστες για την τηλεδιάσκεψή της με τον δήμαρχο Κοζάνης, η πόλη του οποίου ετοιμάζει ένα βιοκλιματικό σχολείο, μια ενεργειακή κατασκήνωση και ένα Δυναμικό Πολυλειτουργικό Αγρόκτημα!

Η ανάρτηση της φωτογραφίας δημιούργησε ερωτήματα στους χρήστες και η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» αποφάσισε να τα απαντήσει.


«Γιάννα, φορολογείσαι Ελλάδα ή κάπου αλλού?» τη ρώτησε ένας χρήστης, για να πάρει την απάντηση «Ελλάδα! GA». Όμως ο τόπος φορολόγησης δεν ήταν η μόνη ερώτηση για τα οικονομικά της. «Άσχετο - τα χωράφια στην Έμπαρο τα δηλώσατε στο κτηματολόγιο;», ρώτησε ένας άλλος χρήστης. «Βεβαίως GΑ», ήταν η άμεση απάντηση.«Πώς έχεις έτσι χύμα τα καλώδια, θα τρελαθώ θα σπάσω την καραντίνα, να έρθω να τα φτιάξω» σημείωσε ένας άλλος χρήστης με την κυρία Αγγελοπούλου να του γράφει: «You are welcome!αλλά με καραντίνα, πως?? GA». Μια χρήστης δήλωσε ότι έπαθε «πλάκα με τα χρώματα σε όλο τον χώρο!!! Εσείς βάλατε το χεράκι σας ή ο διακοσμητής;». «Τα παιδιά μου το διάλεξαν GA» αποκάλυψε. Η απάντηση στο τι σημαίνει «GA» ήρθε λίγο αργότερα: «Gianna Angelopoulos= GA, got it? GA», έγραψε εξηγώντας ότι πρόκειται για τα αρχικά του ονόματός της. Κι αν τα οικονομικά απαντήθηκαν, οι συνομιλητές της πέρασαν σε πιο αδιάκριτες ερωτήσεις. «Από ότι βλέπω έχετε απαντήσει σε σχόλια άλλων χρηστών οπότε θα ήθελα να απαντήσετε και στην δική μου ερώτηση.Πόσο χρονών είστε;», ήταν το ζήτημα. «12/12/1955... κάντε τον λογαριασμό! GA» έγραψε η κυρία Αγγελοπούλου. Κάποιος μάλιστα θέλησε να την ειρωνευτεί, λαμβάνοντας μια μάλλον εύθυμη απάντηση. «100χρονων βαβά το πορτοκαλί σνικερ σε μάρανε», ήταν το κακόβουλο σχόλιο με την επικεφαλής του «Ελλάδα 2021» να διορθώνει: «Λάθος : 120 χρόνων !»
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ