2020-04-22 03:56:20
Φωτογραφία για Porsche Boxster!
Σε περίπτωση που αναρωτηθήκατε ποτέ, πως είναι μια Porsche Boxster της οποίας ο ιδιοκτήτης ήθελε να μοιάζει λίγο με Toyota Supra και λίγο με Renault Megane,

έχουμε την απάντηση. Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά ή το αποτέλεσμα αυτής της «μετατροπής», απλά δεν μπορούμε οι περισσότεροι από εμάς να το καταλάβουμε και απευθύνεται σε λίγους. Πολύ λίγους. Μάλλον έναν ή, μπορεί και κανέναν… Αυτό το περίεργο (τουλάχιστον) δημιούργημα της Cohen & Cars στην Ισπανία, πωλείται και μάλιστα, η εταιρεία αυτή, αξιώνει και €59.900 για να το δώσει στον επόμενο ιδιοκτήτη.

Προφανώς και δεν του φαίνεται αλλά κάτω από την εικόνα που έχουμε μπροστά μας, κρύβεται μια Porsche Boxster. Ξεκινώντας από μπροστά από το γερμανικό σπορ αυτοκίνητο, είναι σαφές ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης θέλησε να το κάνει να μοιάζει με την Toyota GR Supra. Ως εκ τούτου, υπάρχουν κάποιοι after market προβολείς, κάπως παρόμοιοι με αυτούς του Supra, καθώς και μπροστινό προφυλακτήρα που προσομοιάζει το ρύγχος της Supra
. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι τροποποιήσεις συνεχίζονται τόσο στο πλάι, όσο και στο πίσω μέρος- μάλλον προκειμένου να γίνει τελείως αγνώριστο το αυτοκίνητο. Επειδή ο ιδιοκτήτης μπορούσε, ζήτησε –και πήρε- πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, που κάνουν ακόμα πιο περίεργη την εικόνα του αυτοκινήτου με τα υπερβολικά πλευρικά μαρσπιέ. Στο πίσω μέρος όμως, έχουμε το τελειωτικό χτύπημα.

Εδώ τα φώτα φαίνεται να προέρχονται από Renault Megane και πιο πάνω, έχουμε μια μια μεγάλη σταθερή πτέρυγα, διπλές απολήξεις για την εξάτμιση και ένας διαχύτης που προφανώς και δεν κάνει αυτά που υπόσχεται, παρά μόνο τονίζει την υπερβολή του συνόλου. Ο ιδιοκτήτης έχει επίσης βάλει στο μάτι και την καμπίνα της Boxster, όπου με την προσωπική του προφανώς αισθητική, έχει νέες επενδύσεις από μαύρο και κόκκινο δέρμα, με αρκετό λευκό για να «σπάει» τη μονοτονία.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ