2020-05-13 22:50:55
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Κλειστά τα θέατρα του Broadway έως τις 6 Σεπτεμβρίου
Το Broadway έκλεισε τα θέατρά του στις 12 Μαρτίου - Εκείνη την περίοδο έπαιζαν 31 σόου, συμπεριλαμβανομένων επιτυχιών όπως το «Χάμιλτον», ο «Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί» και το «Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια»

Τα θέατρα του Broadway θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας της πανδημίας έως τις 6 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η ένωση Broadway League.

Τα θέατρα, ανάμεσα στα αξιοθέατα που επισκέπτονται πολλοί τουρίστες στη Νέα Υόρκη, είχαν νωρίτερα αναφέρει πως θα ανοίξουν δοκιμαστικά στις 7 Ιουνίου.

Το Broadway League, το οποίο εκπροσωπεί παραγωγούς και ιδιοκτήτες θεάτρων, τόνισε ότι συνεργάζεται με κυβερνητικές αρχές, συνδικάτα και εμπειρογνώμονες υγείας για να αναπτύξει σχέδια για να επαναλειτουργήσει με νέα μέτρα ασφαλείας για το κοινό, τους ερμηνευτές και τους τεχνικούς θεάτρου.

Οι παραγωγές ζωντανών θεατρικών παραστάσεων αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις εν μέσω πανδημίας, όπως ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων σε μικρούς χώρους και σωματική επαφή μεταξύ των ερμηνευτών στη σκηνή.

Οι παραγωγοί συζητούν παραστάσεις με λιγότερους ηθοποιούς στη σκηνή, αντί για μεγάλα μιούζικαλ, και οι συγγραφείς εργάζονται σε ιστορίες που επιτρέπουν σωματικές αποστάσεις.

Το Broadway έκλεισε τα θέατρα του στις 12 Μαρτίου. Εκείνη την περίοδο έπαιζαν 31 σόου, συμπεριλαμβανομένων επιτυχιών όπως το «Χάμιλτον», ο «Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί» και το «Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ