2020-05-17 17:00:21
Φωτογραφία για ''Happy Traveller'': Απόθεμα μέχρι και τον Ιούνιο!
Ο παρουσιαστής της επιτυχημένης ταξιδιωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ''Ηappy Traveller'',Ευτύχης Μπλέτσας ,μίλησε στο ''Μαζί σου'' .Μέσα σε άλλα, ο Ευτύχης Μπλέτσς μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την εκπομπή, τη διακοπή λόγω κορωνοϊού αλλά και για το στοκ επεισοδίων πυο υπάρχει.

''Είναι αλήθεια πως για όλους όσοι ασχολούμαστε με τον τομέα του ταξιδιού, όλο αυτό ήταν σε μεγάλο βαθμό δύσκολο. Εμείς έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό να κάνουμε κάποια διαλείμματα. Για παράδειγμα, πέρσι επειδή είχαμε τη γέννηση της κόρης μας, είχαμε τελειώσει τα γυρίσματα της εκπομπής τον Φεβρουάριο, και για πέντε μήνες μείναμε στη Θεσσαλονίκη. Φέτος είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες και εντελώς διαφορετική η κατάσταση.Κλείνουμε έξι μήνες από τότε που γυρίσαμε από το τελευταίο μας ταξίδι, ήταν 16 Δεκεμβρίου. Γενικά, πάντα είμαστε κάπως μπροστά στα γυρίσματα και όλα τα καινούργια επεισόδια που βλέπετε κάθε Σάββατο είναι γυρισμένα το 2019, και έχουμε ακόμη επεισόδια μέχρι τον Ιούνιο.

Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα, αυτό είναι που μας απασχολεί. Το ψάχνουμε, το παρακολουθούμε όπως όλος ο κόσμος που ασχολείται με τον τομέα του τουρισμού .Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος και ίσως γυρίσουμε επεισόδια εντός Ελλάδας, όπως είχαμε κάνει και πέρσι”.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ