2020-06-01 19:03:11
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Άλλοι 915 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία ημέρα
Σχεδόν 104.000 συνολικά οι νεκροί από τον νέο κορωνοϊό στις Ηνωμένες Πολιτείες και πάνω από 1,7 εκατ. τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Το Κέντρο Ελέγχου και πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) ανακοίνωσε την καταγραφή 23.553 νέων κρουσμάτων της Covid-19 κατά τις τελευταίες 24 ώρες στις ΗΠΑ επί συνόλου 1.761.503 και 915 νέους θανάτους επί συνόλου 103.700.

Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της πανδημίας και παρ' ότι οι αριθμοί των ημερήσιων θανάτων έχουν μειωθεί σε σχέση με την περίοδο της κορύφωσης, η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, ενώ χιλιάδες ακόμα άνθρωποι σε όλη την αμερικανική επικράτεια παραμένουν σε νοσοκομειακές μονάδες, πολλοί εκ των οποίων δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Την ίδια στιγμή, ο Ντόναλντ Τραμπ ασχολείται αποκλειστικά με τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου, ενώ αρκετοί κυβερνήτες πολιτειών παλεύουν να ισορροπήσουν την καθημερινότητα των περιοχών τους στη νέα κατάσταση, υπό καθεστώς απόλυτης αταξίας, μετά και τα τελευταία γεγονότα και τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό με βεβαρημένο παρελθόν βίας στη Μινεάπολη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ