2020-06-04 21:16:30
Φωτογραφία για Έκλεψαν 11 οχήματα μέσα σε δυο μήνες!
Σε ολόκληρη την Θεσσαλία δρούσε μια ομάδα τριών Ελλήνων που έκλεβαν Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγά επί δυο μήνες. Η δράση τους εξιχνιάστηκε, αλλά παραμένει άγνωστο αν έχουν πουλήσει κάποια από τα συνολικά 11 κλεμμένα οχήματα, καθώς δεν έχουν βρεθεί όλα.

Οι παράλληλες έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας και του τμήματος οδήγησαν στην εξάρθρωση της σπείρας, που έδρασε από τις 23 Ιανουαρίου ως τις 28 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό, οι τρεις δράστες έκλεψαν έξι Ι.Χ. φορτηγά και τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα από περιοχές της Καρδίτσας, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από περιοχή των Τρικάλων και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από περιοχή της Λάρισας.

Από την έρευνα βρέθηκαν κάποια από τα κλεμμένα οχήματα σε μια περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί τι απέγιναν τα υπόλοιπα, ενώ οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τροχοφόρων που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ