2020-08-02 18:53:25
Φωτογραφία για Απάντηση του Θανάση Κασόλα σε δημοσίευμα. ΧΥΤΑ Παλαίρου τι ισχύει ???
      Με τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Θανάσης Κασόλας να απαντά προς το δημοσίευμα με τίτλο "Διχαστική ρητορική του Θ. Κασόλα για την μεταφορά των απορριμμάτων μας στον ΧΥΤΑ Παλαίρου: Δεν ήμασταν δουλοπάροικοι και δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε της Λευκάδας" ως εξής:

"Για να με κατηγορούν οι κατά αλλά εκλεκτοί γείτονες πάει να πει ότι χειρίζομαι σωστά και νομιμα τα ζητήματα και τους ενοχλεί ....η’ είναι αντίθετα με τα συμφέροντα τους και υπερ των δημοτών μου .

Ας ελπίσουμε το site αυτό να μη ξέχασε να αναφέρει ότι αυτά που γράφει είναι δελτίο τύπου του δήμου Λευκάδας ....και όχι απόψεις δημοσιογραφών"

       Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι αύριο Δευτέρα στις 03 Αυγούστου θα διεξαχθεί τακτική συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών του Δημοτικού Συμβουλίου. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης αυτά που αφορούν την Δ.Κ. Παλαίρου, θα γίνει ενημέρωση από τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Αποστολάκη.

Πρώτο θέμα είναι η Λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ΧΥΤΑ Παλαίρου, με εισηγητή τον Δημήτρη Μασούρα επικεφαλή της παράταξης "Συμφωνία Ελπίδας".

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ