2020-08-04 06:00:07
Φωτογραφία για Αποδεσμευμένοι από τα μηχανήματα οι δύο υπάλληλοι της ΔΟΥ Κοζάνης. Η 67χρονη επικοινωνεί με το περιβάλλον
Μακρύς είναι ο δρόμος για την αποκατάσταση των βλαβών που έχουν υποστεί οι δύο υπάλληλοι της ΔΟΥ Κοζάνης μετά το περιστατικό της 16ης Ιουλίου. Φυσικά έχουν διαφύγει τον κίνδυνο , «κερδίσαμε τη ζωή» δηλώνει στο prlogos o κ. Νίκος Καπράβελος, διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου με τον 57χρονο και την 67χρονη να νοσηλεύονται εδώ και 17 μέρες στην εντατική.

Η 67χρονη επικοινωνεί με το περιβάλλον της και έχει πολύ καλές προοπτικές σύμφωνα με τον κ. Καπράβελο. Μάλιστα έχει αποδεσμευτεί από τα μηχανήματα , όπως και ο 57χρονος που αναπνέει πια μόνος του , αλλά είναι πολύ νωρίς λόγω των σημαντικών βλαβών που έχει υποστεί ο δεύτερος στον εγκέφαλο να δείξει μια διαφορετική νευρολογική εικόνα.

Οι επιπλοκές λόγω της εκτεταμένης νοσηλείας ελλοχεύουν, αλλά η εικόνα πια των δύο πολυτραυματιών είναι σαφώς διαφορετική. Η 67χρονη δεν έχει υποστεί σημαντικές βλάβες στον εγκέφαλο, ενώ 0 57χρονος θα χρειαστεί στην αποκατάστασή του και το ευρωπαϊκό σύστημα υγείας.
prlogos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ