2020-09-18 22:52:25
Φωτογραφία για Kahn  Mercedes X-Class
Παρά την απόφαση της μάρκας να διακόψει την παραγωγή της Mercedes-Benz X-Class,

οι βελτιωτές δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να προτείνουν κιτ ανβαβάθμισης των επιδόσεων αλλά και της εξωτερικής εμφάνισης.

Με σκοτεινή, σαν στρατιωτική, εμφάνιση η πρόταση της Kahn για τη Mercedes-Benz X-Class ξεχωρίζει και δίνει μια ακόμα προοπτική διαφοροποίησης σε όλους όσοι αγόρασαν το pick up με το τριάκτινο αστέρι στη μάσκα. Πρόσφατα, η Kahn Automobiles κυκλοφόρησε μια εμφανισιακά αναβαθμισμένη έκδοση του αυτοκινήτου με σκούρο σαν στρατιωτικό σχέδιο. Ο βελτιωτικός οίκος της Kahn Automobiles προσφέρει πολλά αξεσουάρ για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν την εμφάνιση της X-Class. Ωστόσο, αυτή η συγκεκριμένη πρόταση για την παραλλαγή του μοντέλου X350d, τραβάει την προσοχή λόγω της επιθετικής της αύρας που γίνεται ακόμα πιο «σκληρή» με το μαύρο ματ φινίρισμα στο αμάξωμα. Η συνολική αναβάθμιση κοστίζει 71.600 ευρώ και σε αυτή περιλαμβάνεται το σωληνωτό μεταλλικό πλαίσιο εμπρός με τις κάθετες ρίγες που παραπέμπουν στα μοντέλα που έχουν στοιχεία από την AMG.


Επιπλέον, το εξωτερικό έρχεται σε μαύρο στρατιωτικό χρώμα με σατινέ φινίρισμα. Εκτός από το λογότυπο στην πόρτα του χώρου φόρτωσης τα πάντα συμπεριλαμβανομένων των σημείων που από το εργοστάσιο προβλέπεται να είναι από χρώμιο, είναι βαμμένα μαύρα. Η Kahn Automobiles προσφέρει επίσης ένα σετ αλεξίσφαιρων τζαμιών για το μοντέλο. Στο εσωτερικό, το καπιτονέ δέρμα υψηλής ποιότητας σε μαύρο χρώμα με κόκκινες πινελιές και εμφανείς ραφές, δίνουν το κάτι παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση αλλά και το κύρος της πρότασης από την Kahn Automobiles. Οι αναβαθμίσεις περιορίζονται μόνο στην αισθητική της Mercedes-Benz X-Class, με τον V6 turbodiesel χωρητικότητας 3,0 λίτρων να μην έχει καμία επέμβαση. Αυτό σημαίνει πως η απόδοση είναι 255 ίπποι και για τη μετάδοση υπάρχει το αυτόματο κιβώτιο με τις επτά ταχύτητες.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ