2020-10-22 08:49:24
Φωτογραφία για Διαθέσιμο το Windows 10 'October 2020 Update' Η συγκεκριμένη ενημέρωση επικεντρώνεται στη βελτίωση του UI, χωρίς πάρα πολλές οπτικές αλλαγές. Ξεκινώντας από τις αλλαγές στο "μενού της Έναρξης" και στη γραμμή εργασιών παρατηρούμε ότι τα εικονίδια των εφαρμογών δεν διαθέτουν πλέον το "τετραγωνισμένο modern UI". Στο Display Settings πλέον μπορούμε να βρούμε ειδική ρύθμιση για το refresh-rate, ενώ υπάρχουν προσθήκες στο κομμάτι του power management που θα αξιοποιηθούν από μελλοντικές οικογένειες επεξεργαστών.

Οι χρήστες πλέον αποκτούν πιο απλή διαχείριση των κινητών συσκευών τους, βελτιωμένη σύνδεση στο Windows Hello και Windows Defender Application Guard. Επίσης η Microsoft έχει προβεί σε αλλαγές και στον Edge (έκδοση Windows), αφού πλέον το Alt + Tab επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ των ανοικτών καρτελών, εκτός από τα προγράμματα. Το Edge πλέον διαθέτει και τα "Collections", ένα χαρακτηριστικό παρόμοιο με το Firefox Pocket, το οποίο σας επιτρέπει να οργανώνετε και να αποθηκεύετε εύκολα περιεχόμενο από το διαδίκτυο.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση κυκλοφορεί ήδη μέσω του Windows Update και γίνεται διαθέσιμη σε όλους όσους έχουν ρυθμίσει το PC τους να λαμβάνει αυτόματα τις νέες ενημερώσεις της Microsoft.Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ