2020-11-05 16:30:09
Φωτογραφία για Θύμα ληστείας η Μαίρη Συνατσάκη
Στιγμές αγωνίας έζησε η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι της και έκλεψαν προσωπικά της αντικείμενα. Η διάρρηξη έγινε όσο η παρουσιάστρια βρισκόταν στις πρόβες της παράστασης «Cats» στην οποία και πρωταγωνιστεί, με τους ληστές να παίρνουν τα λίγα κοσμήματα αξίας που βρήκαν, αφού στο σπίτι δεν υπήρχαν καθόλου μετρητά.

Μάλισα, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα βίντεο στο youtube στο οποίο μιλάει για το σοκ που βίωσε επιστρέφοντας στο σπίτι της, ενώ μοιράστηκε και πλάνα με το διαμέρισμα να είναι άνω κάτω.

«Τα θετικά της συγκεκριμένης ιστορίας ήταν ότι δεν ήμουν μέσα στο σπίτι, όταν μπήκαν για να με κλέψουν. Δεύτερο, δεν μου πήραν πολλά πράγματα. Μου πήραν πράγματα αξίας, όπως μερικά κοσμήματα, αλλά δεν βρήκαν καθόλου μετρητά. Τρίτο, δεν ήμουν μόνη μου όταν βρέθηκα αντιμέτωπη με όλο αυτό.

Αν ήμουν μόνη μου, θα είχα αρπάξει τον γάτο μου και θα άρχιζα να τρέχω. Τέταρτο, δεν έκαναν κακό στον Τίμο. Όταν άνοιξα την πόρτα, απλώς νιαούρισε, όπως κάνει κάθε βράδυ για το φαγητό του. Πέμπτο, έχω στο κοντινό μου περιβάλλον πολλά άτομα που θα νοιαστούν, θα τρέξουν και θα με φιλοξενήσουν. Υπάρχουν θετικά σε όλο αυτό», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ