2020-11-08 22:14:40
Φωτογραφία για Γκάφα ολκής από το επιτελείο Τραμπ
Την αμηχανία και τις σπασμωδικές κινήσεις που έφερε στο στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ η επικράτηση Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές αποτυπώνουν όλα όσα συνέβησαν στον σχεδιασμό για μια συνέντευξη τύπου στην οποία οι Ρεπουμπλικάνοι θα ανακοίνωναν τον «ανένδοτο» με επικεφαλής τον δικηγόρο του αμερικανού προέδρου, Ρούντι Τζουλιάνι.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου (ώρα ΗΠΑ) όταν ο Τραμπ ενώ έπαιζε γκολφ ανακοίνωσε «μια μεγάλη συνέντευξη τύπου» στο Four Seasons στη Φιλαδέλφεια, πιστεύοοντας ότι έχει ήδη κλειστεί ο χώρος σε ένα απο τα καλύτερα ξενοδοχεία.

Αυτό που, όμως, δεν γνώριζε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ότι κάποιος συνεργάτης είχε κλείσει για συνέντευξη τύπου τον χώρο Four Seasons Total Landscaping, το οποίο είναι... κέντρο κηπουρικής).

Η γκάφα αποκαλύφθηκε, μάλιστα, από το ίδιο το πολυτελές ξενοδοχείο καθώς στον λογαριασμό του στο Twitter διευκρινίστηκε ότι «η συνέντευξη τύπου του προέδου Τραμπ δεν θα πραγματοποιηθεί στο Four Seasons Hotel Philadelphia. Θα πραγματοποιηθεί στο Four Seasons Total Landscaping που δεν έχει καμία σχέση με το ξενοδοχείο».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο χώρος που δόθηκε η συνέντευξη τύπου ήταν δίπλα σε sex shop με τίτλο Fantasy Island.

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Twitter που βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει τον απερχόμενο προεδρο των ΗΠΑ. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ