2020-11-21 08:25:00
Φωτογραφία για BMW iX1
Το σχέδιο της ηλεκτρικής επέκτασης της BMW βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα δούμε αρκετές ηλεκτρικές BMW να κάνουν την επίσημη πρεμιέρα τους. Έτσι λοιπόν λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση της μεγάλης BMW iX το φως της δημοσιότητας έρχονται κατασκοπευτικές φωτογραφίες της μικρής ηλεκτρικής crossover BMW ιΧ1 σε φάση δοκιμών εξέλιξης.

Όπως αφήνει να εννοηθεί και από την ονομασία της η iX1 θα αποτελεί την αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή της X1. Πρακτικά η λογική της θα πλησιάζει περισσότερο αυτή της iX3 παρά της iX η οποία εξελίχθηκε εξαρχής αποκλειστικά ως ηλεκτρική.

Έτσι ουσιαστικά η iX1 θα βασίζεται στο πλαίσιο του συμβατικού μοντέλου πράγμα που σημαίνει ότι όπως και στην περίπτωση της iX3 πιθανότατα θα υπάρχουν κάποιοι συμβιβασμοί σε ότι αφορά το χώρο αποσκευών ο οποίος θα έχει μειωθεί προκειμένου να φιλοξενηθούν οι μπαταρίες. Αντίστοιχα αν και το έντονο καμουφλάζ δεν επιτρέπει την διαπίστωση αισθητικών λεπτομερειών αναμένεται η iX1 να βρίσκεται πολύ κοντά στην γνωστή εικόνα της X1 με μόνες ουσιαστικές διαφορές στις μπλε λεπτομέρειες του φινιρίσματος που η BMW προσθέτει στα ηλεκτροποιημένα μοντέλα της. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές, την απόδοση και την αυτονομία της iX1 η οποία αναμένεται το 2022.  Δ anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ