2020-11-23 17:20:15
Φωτογραφία για Ποιους θα δούμε απόψε στο «Σημείο συνάντησης»;
Η Δανάη Μπάρκα και ο Δημήτρης Μακαλιάς φέρνουν νεανική πνοή, ορμή και διάθεση στο «Σημείο συνάντησης», τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, στις 00:15, στην ΕΡΤ1. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο ηθοποιός και stand up comedian μοιράζονται συναισθήματα, γεγονότα και στιγμές από τις ζωές τους, που τους καθόρισαν.

Η Δανάη Μπάρκα απαντάει ευθέως στο αν θεωρεί ότι ήταν μια αμφιλεγόμενη απόφαση και ρίσκο για εκείνη να αναλάβει την πρωινή ζώνη ενός καναλιού, για το πόσο δεμένη είναι με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, καθώς και ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον μπαμπά της. Ακόμη, αποκαλύπτει πώς αντιδρά όταν κατά καιρούς λαμβάνει αρνητικά μηνύματα στα social media, πώς είναι σήμερα στην προσωπική της ζωή και αν θα ήθελε στο μέλλον να γίνει μητέρα.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλάει για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός και πόσο αναπάντεχα αυτό συνέβη, για τα πρώτα του βήματα στον χώρο, την οικογένειά του και την πατρότητα, τη γυναίκα του Αντιγόνη Ψυχράμη, αλλά και για τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή του ο χαμός του αδερφού του. Τέλος, οι δύο φίλοι, με πολύ χιούμορ και ευστροφία, αναλύουν τα τηλεοπτικά δρώμενα και τον ρόλο που μπορούν να παίξουν οι ίδιοι, στο παρόν και στο μέλλον, ως πρόσωπα της τηλεόρασης.

Δύο άνθρωποι που δεν φοβούνται να εκφραστούν ανοιχτά θα μας καθηλώσουν πολύ ευχάριστα σε μία εκπομπή, όπου νιώθεις πως οι κάμερες, απλά, δεν υπάρχουν.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ