2021-01-05 15:51:38
Φωτογραφία για Απίστευτο! amen and awoman!
Ορκίστηκε χθες το νέο Δημοκρατικό Κογκρέσο στις ΗΠΑ, ένα Κόγκρεσο που σε συνεργασία με το νέο Δημοκρατικό Πρόεδρο, Tζο Μπάιντεν, θα επαναφέρει τις ΗΠΑ στο δρόμο της λογικής και της μετριοπάθειας ύστερα από το δυσάρεστο διάλειμμα του ακραίου και παλαβού Ντόναλντ Τραμπ (έτσι δεν μας λένε τα ελληνικά ΜΜΕ;). Και πράγματι, από την πρώτη μέρα το Κογκρέσο έδειξε ποιες είναι οι προθέσεις του.

 Για αρχή, η Πρόεδρος Νάνσυ Πελόζι πρότεινε να αλλάξει ο κανονισμός της Βουλής και να γίνει πιο gender-neutral. Έτσι, από το κείμενο του κανονισμού πρόκειται να απαλειφθούν όλες οι λέξεις που προσδιορίζουν το φύλο και να αντικατασταθούν με άλλες πιο ουδέτερες. Αντί για το "father" και "mother" θα χρησιμοποιείται το "parent", αντί για το "son" και "daughter" το "child", το "chairman" θα γίνει "chair" και το "submit his or her resignation" θα αντικατασταθεί με ένα σκέτο "resigns". Όπως είπε και η Ελληνοαμερικάνα βουλευτής των Ρεπουμπλικάνων Nικολ Μαλλιωτάκης : "Here’s a gender neutral word to describe this legislation: ridiculous.” ( https://nypost.com/.../house-rules-may-be-stripped-of.../ ) 


  Προτού ομώς οι βουλευτές ασχοληθούν με αυτά τα φλέγοντα ζητήματα , η πρώτη συνεδρίαση ξεκίνησε με την καθιερωμένη προσευχή που απήγγειλε ο Βουλευτής των Δημοκρατικών και πάστορας, Emanuel Cleaver. (μην χαίρεστε για την προσευχή, συντηρητικοί φίλοι μου, γιατί ακόμη δεν έχετε δει τίποτε!). Αντί ο βουλευτής να κλείσει την προσευχή με το "Αμήν", όπως γίνεται εδώ και 2000 χρόνια, αυτός προτίμησε να κλείσει με το αμίμητο ...."amen and awoman"! Βλέπετε, στο φανατισμένο μυαλό των αμόρφωτων προοδευτικούληδων η λέξη "amen" μοιάζει με σύνθετη ("a-men") και μάλιστα περιλαμβάνει και αυτή την χυδαία, ρατσιστική λέξη το "men". Επομένως τι πρέπει να κάνουμε για να δείξουμε ότι είμαστε υπέρ της ισότητας και κατά της πατριαρχίας; Φτιάχνουμε μια δικιά μας σύνθετη λέξη που περιλαμβάνει το "woman" (awoman) και την κολλάμε δίπλα στο σεξιστικό "amen"! ( https://www.foxnews.com/.../rep-cleaver-ends-opening... ). Και σε αυτό το σημείο, νομίζω πως το Μεγάλο Βραβείο "Σταύρος Θεοδωράκης" για τον πιο μαλάκα χιπστεροφιλελέ του πλανήτη, που κατείχε μέχρι τώρα ο ανυπέρβλητος γλωσσοπλάστης Τζάστιν Τριντό από την εποχή που ξεστόμισε εκείνο το αλησμόνητο "peoplekind" (αντί του "mankind"), πηγαίνει επάξια πια στον βουλευτή των Δημοκρατικών, Emanuel Cleaver!

 

( https://www.facebook.com/tilemachos.chormovitis/posts/10156202697206757 ) Και να φανταστείτε ότι είμαστε ακόμη στην πρώτη μέρα αυτής της βουλής-τσίρκου!

Όλα αυτά θα μας χάριζαν άφθονο γέλιο, αν δεν ήταν πραγματικά επικίνδυνα. Όπως όλοι οι ολοκληρωτισμοί του παρελθόντος, έτσι και ο ολοκληρωτισμός της πολιτικής ορθότητας επιδιώκει να ελέγξει τη γλώσσα και να αλλάξει το νόημα των λέξεων. Το γεγονός πως ήδη από την πρώτη συνεδρίαση οι Δημοκρατικοί ασχολήθηκαν με τέτοια ζητήματα δείχνει πως αυτή η συμμορία δεν έχει σκοπό να χάσει χρόνο και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να πετύχει το στόχο της. Καλώς ήρθατε στην νέα προοδευτική Αμερική του Τζο Μπάιντεν!
proskynitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ