2021-02-06 11:40:38
Φωτογραφία για Καταδίωξη μηχανής στην παραλιακή: Με... σούζα έφυγε η ΕΛ.ΑΣ
 

Ο οδηγός της μηχανής δεν σταμάτησε σε μπλόκο, τον κυνήγησαν δύο μηχανές και δύο Μπορεί η χώρα να είναι υπό καθεστώς lockdown και να υπάρχει νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, όμως κάποιοι συνεχίζουν τις βόλτες απαγορευμένες ώρες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τους άδειους δρόμους και να πατήσουν το γκάζι.

powered by Rubicon Project

Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα του Star και προβλήθηκε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων από την παραλιακή, όπου δυνάμεις της τροχαίας είχαν στήσει μπλόκο και προχωρούσαν σε ελέγχους για ταχύτητα, με το γνωστό ραντάρ.

Καταδίωξη μηχανής

Μία μηχανή που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα σε μία περιοχή που το όριο είναι 70 χιλιόμετρα, μόλις είδε τον αστυνομικό να του κάνει σήμα για να περάσει δεξιά για έλεγχο, αντί να χαλαρώσει το γκάζι, το... πάτησε ακόμα περισσότερο και έφυγε.

Αυτό αμέσως σήμανες συναγερμό στην ομάδα της ΕΛ.ΑΣ που ήταν στο σημείο. Δύο μηχανές άρχισαν να τον καταδιώκουν αμέσως, μία εκ των οποίων από το απότομο γκάζι έφυγε με σούζα.

Ακολούθησαν και δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο σημείο και λίγο πιο κάτω, στο ύψος της Γλυφάδας ο οδηγός μπλοκαρίστηκε και σταμάτησε.

Πολλές κλήσεις

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, ο οδηγός μίας άλλης μηχανή που πήγαινε με 168 χιλιόμετρα σταμάτησε και δέχθηκε κανονικά κλήση, χάνοντας το δίπλωμα του, όπως και αρκετοί οδηγοί οχημάτων.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ