2022-02-01 18:20:05
Φωτογραφία για «Τα καλύτερά μας χρόνια»: Ο Άγγελος ερωτεύεται τη νέα του φιλόλογο



Επεισόδιο 21ο:  «Φωτιά στα μπατζάκια μας»

Η κάμερα που του έστειλε ο Τζον Μπόι από την Αμερική έχει εξιτάρει τον Άγγελο, που τραβάει πλάνα με όλους και με όλα στη γειτονιά και ονειρεύεται ότι μια μέρα αυτό το υλικό θα είναι σημαντικό, αφού θα καταγράφει τα… καλύτερά τους χρόνια.

Η Ελπίδα απογοητεύεται για άλλη μια φορά, ύστερα από ένα άδοξο κάστινγκ, ενώ οι συνεχείς καβγάδες μεταξύ Μαίρης και Στέλιου για τις διακοπές που χάθηκαν ανάβουν φωτιά στα… μπατζάκια τους. Μια καινούργια σερβιτόρα εμφανίζεται στην καφετέρια, ενώ ο μόλις αποφυλακισμένος Παπαδόπουλος ξαναβρίσκει τα παλιά του λημέρια.

Η Μαίρη απαγορεύει στον Στέλιο να έχει πάρε-δώσε μαζί του, ενώ ο Στέλιος έχει βρει τον μπελά του και στο υπουργείο με την αυστηρή Αργυρίου. Προσπαθεί να μαλακώσει τη Μαίρη, τάζοντάς της εκδρομή, ενώ εκείνη του δηλώνει την απόφασή της να πάει για επαγγελματικούς  λόγους στο Παρίσι.



Guests: Μάριαμ Αμσελέμ (Τζοάννα), Βασιλική Γκρέκα (Νόνη), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Στάθης Κόικας (Αλκης), Ρένα Κυπριώτη (Ναντίν Μαρκάτου), Θόδωρος Ιγνατιάδης (κλητήρας), Έμιλυ Κολιανδρή (κ. Αργυρίου), Κώστας Λαμπρόπουλος (Φώτης)



Επεισόδιο 22ο: «Χυλοπίτες απ’ την Κούφη»

Στο σχολείο έρχεται η καινούργια, νέα και όμορφη φιλόλογος, και για τον Άγγελο είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Μέχρι και ποίηση διαβάζει για να την πλησιάσει.

Ο Στέλιος ανησυχεί για το αβέβαιο μέλλον της Ελπίδας και του Αντώνη και η Μαίρη μάταια προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η Ερμιόνη ανυπομονεί για την επιστροφή της Πελαγίας, ενώ ο κυρ Νίκος, που διεκδικεί την πρώτη θέση στη ζωή της, ντύνεται δανδής για χάρη της, προκαλώντας γέλια στη γειτονιά.

Ο Αντώνης βλέπει την πρώτη του συνέντευξη δημοσιευμένη και η σχέση του με τη Δώρα γίνεται όλο και πιο στενή. Η Μαίρη ανανεώνει το σπίτι με πολυτελείς αγορές, προκαλώντας τη Νανά. Κι η Πελαγία επιστρέφει με χυλοπίτες από την Κούφη για όλους!



Guests: Μαργαρίτα Αμαραντίδη (Ελένη Σπανούλη), Μάριαμ Αμσελέμ (Τζοάννα), Βελισσάρης Γκωτιέ (Συνοδός Σπανούλη), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα)



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ