2023-02-13 16:33:28
Φωτογραφία για Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος από τον ΟΣΕ / ΥΠΟΜΕΔΙ;
Γράφει ο Σωτήρης Βενέτης

Αγαπητά Σιδηροδρομικά Νέα

Όχι ένα αλλά δύο είναι τα «ποστ» του εξαιρετικού σας ιστοτόπου για το λεγόμενο ΣΔΙΤ ανάταξης του «οριζόντιου» σιδηροδρομικού άξονα της Βορείου Ελλάδος:

Σιδηροδρομικά Νέα: ΣΔΙΤ: Διαγωνισμοί για τον σιδηροδρομικό άξονα Β. Ελλάδας και τα Δικαστικά Μέγαρα Κρήτης. (sidirodromikanea.blogspot.com)

Σιδηροδρομικά Νέα: Σιδηρόδρομος: νέα έργα από Φλώρινα έως Αλεξανδρούπολη με ΣΔΙΤ (sidirodromikanea.blogspot.com)

Αντιπαρέρχομαι την επιβολή του ΣΔΙΤ, η οποία θα ξεσήκωνε, σε άλλες εποχές, σε μαζικές κινητοποιήσεις το σύνολο των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, λες και ο Οσέ, η Γαιαοσέ και η Εργοσέ δεν έχουν και τις γνώσεις, τους ανθρώπους και τα μηχανήματα να εξασφαλίσουν και να εκτελέσουν με απόλυτη επιτυχία και στο χαμηλότερο δυνατό κόστος την ανάταξη του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου Από την ανάταξη του σιδηροδρομικού δικτύου απουσιάζει κραυγαλέα το τμήμα Αμύνταιο – Πτολεμαΐδα. Δεν είναι δα και πολύ καιρός που πέρασε από τις κινητοποιήσεις των Πτολεμαϊδιτών και των Πτολεμαϊδιτισσών για επαναφορά της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Πτολεμαΐδας με τη Θεσσαλονίκη σε κοινό δρομολόγιο με εκείνο της Φλώρινας.


Αλήθεια, οι κάτοικοι εκεί, η τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, οι σύλλογοι των εργαζομένων, των επιχειρηματιών, των εκπαιδευτικών και τόσου κόσμου που ζει και εργάζεται στην Πτολεμαΐδα δεν ενημερώνεται για τις σιδηροδρομικές προθέσεις του Υπομεδί και του Οσέ; Και πότε περιμένουν να αντιδράσουν; Μετά τον διαγωνισμό για το ΣΔΙΤ και μετά τις εκλογές;

Όπως και να έχει το πράγμα, οι εκλογές έρχονται! Και η ευκαιρία να στείλουμε στο σπίτι τους και μια για πάντα, όσους πολέμησαν τον σιδηρόδρομο και το τραίνο γενικά στην Ελλάδα, μοναδική!

Με εκτίμηση

Σ. Βενέτης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ