2012-06-30 02:23:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης αναφέρει πως Κόβουν την προαιρετική ασφάλιση από κόσμο που δεν πλήρωσε ένα μόνο χρόνο στον ΟΑΕΕ
Όταν δεν πληρώνει για ένα χρόνο, ένας ασφαλισμένος που έχει υπαχθεί σε προαιρετική ασφάλιση σύνταξης ή ασθένειας, μετά από... 22 συναπτά έτη ασφάλειας σε αυτό το αμαρτωλό ταμείο που σε υποχρεώνει είτε βγάζει χρήματα είτε όχι ο οποιοσδήποτε ασφαλισμένος να πληρώνει κερατιάτικα κάθε δίμηνο ένα αξιοσέβαστο ποσό, το ευχαριστώ είναι ότι του κόβουν την ασφάλιση αυτεπαγγέλτως.

Όταν κάνεις αίτηση εκ νέου για να υπαχθείς πάλι στη προαιρετική ασφάλιση (αυτασφάλιση) βγαίνει απορριπτική με το δικαιολογητικό ότι επειδή δεν πλήρωσες ένα χρόνο ,στην κόβουν.

Είναι ντροπή και αίσχος αυτό που συμβαίνει.

Δεν δίνουν καν δύο χρόνια καιρό σε συνανθρώπους μας όταν το ΙΚΑ σε αντίθεση με τον καθεστωτικό ΟΑΕΕ , δίνει περιθώριο δύο ετών σε συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να πληρώσουν λόγω κρίσης μερικές εισφορές τους.

Την ίδια στιγμή κόσμος πεθαίνει επειδή ως ανασφάλιστος δεν τυγχάνει της περίθαλψης και της νοσηλείας που πρέπει και οφείλει να παρέχει το κράτος ακόμα και σε ανασφάλιστους ανθρώπους.


Εσείς στο ταμείο ΟΑΕΕ , αλλάξτε ρότα διότι σπρώχνετε το κόσμο όχι μόνο στα όρια του αλλά σε πολύ χειρότερους δρόμους και μονοπάτια.

Και τι έγινε ρε που δεν πλήρωσε κάποιος ένα χρόνο ;

Ποιοί είστε εσείς που κόβετε την ασφάλεια σε συνανθρώπους μας επειδή δεν πλήρωσαν ένα χρόνο όταν την ίδια στιγμή κάνουν αίτηση εκ νέου για υπαγωγή στην προαιρετική ; Ο κόσμος θέλει να επανέλθει ,να πληρώσει έστω και αν κάνει το σ.... του, παξιμάδι προκειμένου να έχει μια ασφάλιση για τον ίδιο και τα παιδιά του και εσείς λέτε ΟΧΙ.

Με ποιό δικαίωμα το κάνετε αυτό ; Και αν υπάρχουν διατάξεις, αλλάξτε τις εις το όνομα της κρίσης που περνάμε.

Είστε υπεύθυνοι το ίδιο και ηθικοί αυτουργοί σε οτιδήποτε γίνει από εδώ και πέρα.

Τι άνθρωποι είστε εσείς ;

Δώστε παράταση στους ανθρώπους ,θέλουν να είναι ασφαλισμένοι και δεν μπορούν γιατί δεν θέλετε να είναι ασφαλισμένοι, τελικά ;

Είναι δυνατόν να αφήνετε κόσμο ανασφάλιστο μέσα σε τέτοιες συνθήκες ,κόσμο που σας έχει δώσει εκατομμύρια μέσα σε 20-25 χρόνια και τώρα που δεν πλήρωσαν για ένα χρόνο την προαιρετική τους ασφάλιση, να τους πετάτε ;

Ειλικρινά είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει.

Κυρία πρόεδρε του ΟΑΕΕ , κάντε κάτι γι αυτούς τους ανθρώπους ,είναι άδικο.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ