2023-06-14 17:00:05
Φωτογραφία για Η Ελένη Μενεγάκη «καρφώνει»: «Αφήστε την κάμερα στον Σάββα, τη ζητάει τρία χρόνια»



Όσο επιμηκύνεται η τηλεοπτική σεζόν, και λόγω εκλογών, τόσο τα σενάρια για μετακινήσεις παρουσιαστών και δημοσιογράφων αυξάνουν και πληθαίνουν. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραμένει στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ο Σάββας Πούμπουρας αναχωρεί προς άγνωστη διεύθυνση και ο Κώστας Τσουρός μετακομίζει από το «Mega Καλημέρα» στην «Ελένη».

Φυσικά, κανείς δεν ξέρει πραγματικά αν κάτι από τα παραπάνω έχει βάση στην πραγματικότητα. Όμως, αυτό δεν πτοεί τους ρεπόρτερ των διάφορων εκπομπών που παραμονεύουν εκεί που οι παρουσιαστές παρκάρουν συνήθως τα αυτοκίνητά τους, προσερχόμενοι στην εργασία τους, για να τους πάρουν έστω μία λέξη.

Κι αφού διευθετήθηκε το θέμα «Δημήτρης Ουγγαρέζος», ο οποίος παραμένει στη θέση του, όπως άλλωστε προβλέπει το συμβόλαιό του, κι αφού το θέμα «Κώστας Τσουρός» πάλιωσε, το πρόσωπο που συγκεντρώνει τώρα το ενδιαφέρον είναι ο Σάββα Πούμπουρας.

Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν είναι αν ο συνεργάτης της Ελένης θα βρίσκεται στο πλευρό της και την επόμενη σεζόν και αν οι σχέση του με την παρουσιάστρια διανύει περίοδο «ξηρασίας».

Παίρνοντας αφορμή από τα ρεπορτάζ των άλλων εκπομπών και τα δημοσιεύματα που αφορούν στην ίδια και τους συνεργάτες της, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε σήμερα να το γυρίσει στην πλάκα.

Ξεκίνησε την εκπομπή της προτρέποντας τους συνεργάτες της να «κουνήσουν κορμί» και ζήτησε από τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες να εστιάσουν στον Σάββα.

«Πάμε στον Σάββα, κουνιέται αργά αλλά δίνει ρυθμό, δώσε Σάββα! Μείνετε στον Σάββα, κάμερα στον Σάββα».

«Στον Σάββα μείνετε, κάμερα σε μένα» ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση ο συνεργάτης της παρουσιάστριας, που επέμεινε: «Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια. Δώσε ρυθμό Σαββούλη μου! Έτσι μπράβο!».

«Αυτά μας κάνεις και δεν θα φύγουμε από εδώ ποτέ» σχολίασε ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος κρατάει ως σήμερα κλειστά τα χαρτιά του για την έκβαση των διαπραγματεύσεών του με το κανάλι.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ