2023-06-20 11:43:00
Φωτογραφία για DIY Καλοκαιρινά διακοσμητικά τοίχου από φύλλα καλαμποκιού
Τα φυσικά στοιχεία είναι από τα πιο όμορφα αισθητικά για εποχιακές καλοκαιρινές διακοσμήσεις και τα φύλλα καλαμποκιού ένα από τα όχι πιο συνηθισμένα φυσικά υλικά, με το οποίο όμως μπορούν πολύ ιδιαίτερες καλοκαιρινές DIY Κατασκευές.

Για την κατασκευή των συγκεκριμένων καλοκαιρινών διακοσμητικών τοίχου εκτός από αξηραμένα φύλλα καλαμποκιού θα χρειαστείτε ακρυλικό χρώμα σε 2-3 αποχρώσεις του ανοιχτού καφέ - κίτρινου - πορτοκαλί,  μια ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης και ένα στρογγυλό στεφάνι από φελιζόλ

1 Βάψτε τα αποξηραμένα φύλλα, χωρίς ιδιαίτερη επιμέλεια, έτσι που ανά σημεία να διακρίνεται το φυσικό τους χρώμα.

Χρησιμοποιείστε σε κάποια φύλλα τις αποχρώσεις αυτούσιες και σε άλλα αναμεμειγμένες έτσι που τελικά ορισμένα να διαφέρουν χρωματικά από τα υπόλοιπα. 

2 Αφού στεγνώσει το χρώμα με την βοήθεια της κόλλα ξεκινείστε να κολλάτε τα φύλλα στο στεφάνι  με τρόπο που το κάθε ένα να επικαλύπτει ελαφρά το προηγούμενο. 


3 Χρωματικά μπορείτε να τοποθετήσετε τα φύλλα με όποια σειρά προτιμάτε, βάζοντας στην σειρά τα ίδιας απόχρωσης ή αναμειγνύοντας φύλλα  διαφορετικών χρωμάτων.  

Tips: 

- Τα αποξηραμένα φύλλα καλαμποκιού είναι βρώσιμο υλικό που διατίθενται συσκευασμένα  καταστήματα με είδη υγινεινής ή vigan διατροφής.

Εναλλακτικά μπορούν βεβαίω να χρησιμοποιηθούν και φύλλα από καλαμπόκι που απλά θα αφήσετε για μερικές ημέρες στον ήλιο έως να ξεραθούν ή κάθε μορφής παρόμοιο αποξηραμένο υλικό που θα βρείτε σε  καταστήματα για DIY-Κατασκευές. 

- Κατασκευές αυτής της μορφής μπορούν και να εμπλουτιστούν με πρόσθετα φυσικά στοιχεία όπως αποξηραμένα κλαδάκια - λουλούδια, διακοσμητικά στοιχεία από ξύλο ή πηλό κλπ  

- Ιδανικά και για καλοκαιρινή διακόσμηση σε εξωτερικούς χώρους πχ σε μπαλκόνια, εξωτερικούς τοίχους εξοχικών σπιτικών κλπ 

ΠΗΓΗ:
hunker.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ