2023-06-26 17:23:33
Φωτογραφία για Τατιάνα Στεφανίδου: «Κάθε φορά μου λέει ότι αγαπάει τον άντρα μου και κλείνει να βγει και στο MEGA»

 Τον πολιτικό αναλυτή Ανδρέα Δρυμιώτη φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής της η Τατιάνα Στεφανίδου. Ένα 24ωρο μετά την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η είσοδος τριών νέων κομμάτων στη Βουλή συζητήθηκαν στο πάνελ του T-Live.

Κλείνοντας τη συζήτηση με τον κύριο Δρυμιώτη και θέλοντας να τον αποδεσμεύσει, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μία χαριτωμένη «αποκάλυψη», λέγοντας πως ο καλεσμένος της πρέπει να αποχωρήσει, διότι έχει κλείσει να εμφανιστεί σε λίγη ώρα και στην εκπομπή του συζύγου της, Νίκου Ευαγγελάτου.

«Κύριε Δρυμιώτη, ξέρω ότι έχετε άλλη μία εμφάνιση να κάνετε, απολύτως σεβαστή και συγγενική… γι’ αυτό θα τη σεβαστώ ακόμα πιο πολύ», είπε αρχικά χαριτολογώντας η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Για το χατίρι του βασιλικού πίνει κι η γλάστρα το νερό. Η γλάστρα είναι ο Νίκος», της απάντησε στο ίδιο ύφος ο Ανδρέας Δρυμιώτης, με τους παρευρισκόμενους να γελούν με την ατάκα του.

«Αποχαιρετώντας τον θέλω να σας αποκαλύψω ότι κάθε φορά που παρακαλώ τον κύριο Δρυμιώτη κι έρχεται, γιατί είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεται κοντά μου, του λέω: ξέρω ότι αγαπάτε πάρα πολύ τον άντρα μου. Μου λέει: ε ναι τον αγαπώ τον Νικολάκη. Και κάθε φορά κλείνει μετά να βγει και στο MEGA», κατέληξε στην περιγραφή της η Τατιάνα Στεφανίδου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ