2023-06-27 19:28:00
Φωτογραφία για Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η Κωνσταντίνα Ι. Μαντζή, Τεχνολόγος- Γεωπόνος

 



Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η Κωνσταντίνα Ι. Μαντζή, Τεχνολόγος- Γεωπόνος, η οποία σε δήλωση της  ανέφερε:......



«Ως νέος  άνθρωπος και ως γυναίκα, έχω μάθει να μάχομαι και να μην αδιαφορώ για ό,τι γίνεται στην χώρα μας και ιδιαίτερα στον τόπο μου.



 Ως ενεργή φοιτήτρια στο φοιτητικό κίνημα, καθώς και ως εργαζόμενη , όπως επίσης και μέσα από την θητεία μου ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιτωλικού κατέβαλλα κάθε δυνατή προσπάθεια  να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των συμπολιτών του Δήμου μας.



  Συνεχίζοντας αυτή  την προσπάθεια και θέλοντας  να  συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις ,με  χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας,  Κώστα Λύρου,  να δώσουμε την μάχη  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.



 Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ουσιαστική και σε στέρεες βάσεις εποικοδομητική  ανασυγκρότηση που έχει ξεκινήσει στον ΔΗΜΟ μας, δίνοντας του δυνατότητα να την ολοκληρώσει .



Για τους λόγους  αυτούς  συμμετέχω  και εγώ  σε αυτή την προσπάθεια».





Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ