2023-07-03 16:00:01
Φωτογραφία για «Ψυχοκόρες» απο τον  το φθινόπωρο του 2024... - Τι συμβαινει;
Εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 με τίτλο «Ψυχοκόρες».

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα προσεγμένη παραγωγή της Feel Good Productions, σε σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και σκηνοθεσία Μιχαήλ Χαραλαμπίδη. Στο επίκεντρο βρίσκεται η ζωή τεσσάρων κοριτσιών που γίνονται ψυχοκόρες σε πλούσια σπίτια της Αθήνας τη δεκαετία 

Στο νέο, φιλόδοξο πρότζεκτ πρωταγωνιστούν καταξιωμένα πρόσωπα της υποκριτικής τέχνης, όπως η Δήμητρα Ματσούκα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Χρήστος Μαλάκης, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Γούλικα Σκαφιδά και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ενώ τις «Ψυχοκόρες» ενσαρκώνουν η Μαριάννα Κιμούλη, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, η Άννα Λουιζίδη και η Μένια Βουλιώτη.

Σύμφωνα με το «MyTV», στον ΑΝΤ1 αποφασίστηκε η προβολή της σειράς να μη γίνει τη σεζόν 2023-2024, καθώς είναι ήδη πολλά τα προγράμματα που πρόκειται να ενταχθούν στη βραδινή ζώνη του καναλιού. Οι ιθύνοντες του σταθμού δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μην αναδειχθεί η συγκεκριμένη σειρά στην κατάλληλη ζώνη. Έτσι, οι «Ψυχοκόρες», με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, θα αρχίσουν το τηλεοπτικό τους «ταξίδι» το φθινόπωρο του 2024, ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ