2023-07-03 15:40:03
Φωτογραφία για «Κανένας ηθοποιός δεν έχει κλείσει για την επόμενη σεζόν του Σασμού...»





Για όλα όσα του πρόσφερε η τηλεοπτική του επιστροφή μέσα από τη σειρά «Σασμός» μετά από δώδεκα χρόνια απουσίας, μίλησε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μάνος Πετούσης.

Με το «Σασμό» επιστρέψατε στη μικρή οθόνη έπειτα από δωδεκαετή απουσία. Τι σας πρόσφερε αυτή η σειρά;

«Γέμισα τις μπαταρίες μου και την ψυχή μου με όμορφα συναισθήματα. Όταν είσαι ηθοποιός, η ευκαιρία που σου δίνει ένας ρόλος είναι, μέσω αυτού, να έρθουν στην επιφάνεια κομμάτια δικά σου, της ψυχής σου, συναισθήματα τα οποία κάτω από άλλες συνθήκες δεν είναι εύκολο να εκφράσεις. Με έναν τρόπο, όλο αυτό το πράγμα είναι ένα άδειασμα. Με βοήθησε στο να ξελαφρώσω, να μιλήσω με τα λόγια της ψυχής μου, συν του ότι συνάντησα ανθρώπους που εκτιμούσα και εκτιμώ βαθιά όπως τον Στέλιο (σ.σ. Μάινας), τη Γιώτα Φέστα, τη Μαρία Πρωτόπαππα. Είναι δώρο το να βρίσκεσαι στα ίδια πλατό με συναδέλφους που έχεις στην καρδιά σου».


Θα είστε υποψήφιος και στις επόμενες δημοτικές εκλογές;

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, θα σας πω ότι δεν το ξέρω ακόμη. Θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναμπώ στην εκλογική διαδικασία, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Θέλω πρώτα να ολοκληρωθεί η σειρά για να εκτιμήσω τα δεδομένα».

Ο χαρακτήρας του Δημήτρη θα υπάρχει την επόμενη σεζόν;

«Λογικά ο ρόλος θα συνεχιστεί. Ένας γιατρός στις καθημερινές σειρές χρειάζεται. Βοηθά πολύ. Δεν το ξέρω, όμως. Κανένας ηθοποιός δεν έχει κλείσει για την επόμενη σεζόν. Έχει γίνει μια ανακοίνωση ότι θα συνεχιστεί η σειρά, αλλά ακόμη είμαστε σε γυρίσματα. Περιμένουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος και έπειτα να δουν πώς θα πάει παρακάτω η ιστορία, πώς θα εξελιχθεί η πλοκή την επόμενη σεζόν και ποιοι ήρωες θα συνεχίσουν. Από ό,τι ακούγεται γενικότερα, χωρίς να είναι επίσημο, οι περισσότεροι θα συνεχίσουν», λέει στο 7 μέρες tv

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ