2023-07-06 13:40:03
Φωτογραφία για Ελένη Τσολάκη: Το επικρατέστερο πρόσωπο για την καθημερινή πρωινή ζώνη του OPEN;

 



Απρόσμενη εξέλιξη στο OPEN, με την Μπέττυ Μαγγίρα να αποχωρεί από το κανάλι,  αφήνοντας πίσω της ένα σημαντικό κενό στην ψυχαγωγία. Ένα κενό που όπως όλα δείχνουν θα κληθεί θα καλύψει η Ελένη Τσολάκη!

Η παρουσιάστρια του OPEN Weekend έκλεισε την χρονιά με θετικό πρόσημο ενώ ήταν ήδη σε συζητήσεις με το κανάλι για την ερχόμενη σεζόν και την αναδιαμόρφωση της εκπομπής. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν…

Πριν λίγες ημέρες, όταν η παρουσιάστρια συναντήθηκε με στελέχη του καναλιού, δεν υπήρχε στο τραπέζι η αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα. Με το που επιβεβαιώθηκε η συγκεκριμένη εξέλιξη, αυτόματα η Ελένη Τσολάκη έγινε η επικρατέστερη για να αναλάβει την πρωινή, καθημερινή, ζώνη. Η ίδια δεν έχει δώσει ακόμα καταφατική απάντηση, κάτι που όμως αναμένεται να συμβεί από μέρα σε μέρα, και ειδικά εάν πάρει το “ελεύθερο” για την επιμέλεια της εκπομπής από την ίδια!

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η αλλαγή αναμένεται να τροποποιήσει αρκετά την δομή αλλά και την σύνθεση της εκπομπής καθώς οι ανάγκες του καθημερινού είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές του Σαββατοκύριακου

. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, μέσα σε μια περίοδο έντονων συζητήσεων και διαπραγματεύσεων για το κανάλι του OPEN! Μάλιστα, με την μετακίνηση της Ελένης Τσολάκη στο καθημερινό, ανοίγει αυτόματα η πόρτα του Σαββατοκύριακου για την Σοφία Αλιμπέρτη. Στην μεσημεριανή ζώνη, προορίζονται η Κατερίνα Ζαρίφη και η Αννίτα Πάνια, αντίστοιχα.

Πηγή: youfly.com 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ