2023-07-07 07:58:59
Φωτογραφία για Στην Κίνα ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης – Διεθνής συνεργασία μεταξύ ΠΔΕ & επαρχίας Fujian



Στην Κίνα βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, προκειμένου να προχωρήσει στην υπογραφή Συμφωνητικού Συνεργασίας μεταξύ της ΠΔΕ και της  Επαρχίας Fujian (Κίνα)......

Ουσιαστικά πρόκειται για μια πολιτική συμφωνία μέσω της οποία ανοίγει ο δρόμος συνεργασίας σε οικονομικό, επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ακαδημαϊκό επίπεδο. Ο κ. Ζαΐμης θα συνοδεύεται από ελληνική αποστολή, στην οποία συμμετέχει και ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Οικονομικών, Μελετών, Έργων και Τεχνολογιών Πληροφορικής Βασίλειος Βασιλειαδης, επιστήμονες και ειδικοί συνεργάτες της Περιφέρειας.

Πρόκειται για μια εξέλιξη με σημαντική προστιθέμενη αξία για τη Δυτική Ελλάδα καθώς  «ανοίγεται» ένας νέος ισχυρός κύκλος συνεργασιών με στόχο την επίτευξη μεγάλων αναπτυξιακών έργων στην Περιφέρεια.

Η ανωτέρω συνεργασία προέκυψε από πρωτοβουλία του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων του Πανεπιστημίου Πατρών Διονύση Μαντζαβίνου.

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ