2023-07-16 09:25:04
Φωτογραφία για Γιώργος Λιανός : «Είναι αντισυναδελφικό κάποιοι να κινούνται έτσι»
Ο Γιώργος Λιανός, αμέσως μετά τον τελικό του Survivor, μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου. Ο παρουσιαστής μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τα σπόιλερ.

«Οι αποβολές καλώς έγιναν, αφού είναι ένα ζωντανό πρόγραμμα. Είχαν συμφωνήσει πως, σε περίπτωση παράβασης, έπρεπε αν υπάρχει αποβολή και αυτό ήταν κάτι που το ζήτησαν οι ίδιοι οι παίκτες, οπότε έπρεπε να τηρηθεί. Είχε μια ιδιαίτερη δυσκολία το Survivor All Star γιατί οι παίκτες ήταν όλοι έμπειροι.

Ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν, τους πήρε περισσότερο χρόνο να λυθούν. Τα περίμενα όλα φέτος. Παιζόταν το παιχνίδι σε αρκετές διαστάσεις. Υπήρχε στρατηγική από τις πρώτες μέρες για να φύγουν οι δυνατοί παίκτες, αφού όλοι κυνηγούσαν το έπαθλο και η κούπα είχε μεγάλη βαρύτητα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Όσον αφορά τα σπόιλερ, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Όταν ένα παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς σπόιλερ θα ήταν μαγικό. Είναι αντισυναδελφικό κάποιοι να κινούνται έτσι. Είναι σαν να βγαίνεις από ταινία μυστηρίου και να λες στους υπόλοιπους το τέλος πριν μπουν μέσα».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ