2023-07-25 09:52:50
Φωτογραφία για Ο συνδυασμός Ανάπτυξη για όλους στον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου.



Με τον Πρόεδρο και μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 24.07.2023, αντιπροσωπεία του συνδυασμού "Ανάπτυξη για όλους" με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, Θανάση Λύρο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα του συνδυασμού προς τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο στα πλαίσια των επαφών με Φορείς και Αρχές του Δήμου.

Στην άκρως φιλική συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών αντηλλάγησαν απόψεις, εκφράστηκαν προβληματισμοί για τα χρονίζοντα θέματα της περιοχής μας καθώς και η κοινή άποψη πως χρειάζονται δραστικά μέτρα και γενναίες για την επίλυση των θεμάτων του εμποροβιομηχανικού κλάδου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δικηγόρος Θανάσης Λύρος,υποψήφιος Δήμαρχος Ι

. Π. Μεσολογγίου και οι υποψήφιοι Σύμβουλοι του συνδυασμού (κατ'αλφαβητική σειρά) Λευτέρης Δακαλάκης, Παναγιώτης Ζαντές (μέλος του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας), Θωμάς Καραγιάννης (Οικονομικός επόπτης της Δ.Ε. του Εμπορ/κου Συλλόγου), Κωνσταντίνα Κραβαρίτη, Χρήστος Ξηρός, Κωνσταντίνος Ρόμπολας και Τάσος Σκαρμούτσος. Παρών στην συνάντηση ήταν και το μέλος του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας, Επαμεινώνδας Λύρος.

Εκ μέρους του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου παρών ήταν ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, o B' Αντιπρόεδρος, Χρήστος Κοντούλας και ο Υπεύθυνος Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης, Ιωάννης Χαλαζιάς.

Εκ του Γραφείου Τύπου



ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ