2023-08-01 08:40:05
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας: Η φωτογραφία με τον νέο σεφ του Πρωινού

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να βρίσκεται σε φουλ καλοκαιρινό mood και να απολαμβάνει τις διακοπές του μακριά από την Αθηνά, όμως με μια του ανάρτηση σήμερα 31/7 αναφέρθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον νέο σεφ που θα βρίσκεται στην εκπομπή από την ερχόμενη σεζόν.

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δε θα συνεχίσει στην πρωινή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα για αυτό και πριν μερικές μέρες, αποκαλύφθηκε πως ο σεφ που θα την αντικαταστήσει θα είναι ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, τον οποίο είχαμε γνωρίσει καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στην εκπομπή Love It, με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ.

Από Σεπτέμβριο λοιπόν θα τον βλέπουμε παρέα με τον Γιώργο Λιάγκα, κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο παρουσιαστής, μέσα από μια φωτογραφία. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και την Φωτεινή Πετρογιάννη, μιας και όλοι βρίσκονται στην Τήνο για διακοπές.

«Να μαζευόμαστε σιγά – σιγά», έγραψε μάλιστα στην εν λόγω φωτογραφία με τους συνεργάτες του και πρόσθεσε σε tag τον λογαριασμό του “Πρωινού”, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ αναφορικά με νέο σεφ της εκπομπής του ΑΝΤ1.







Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ