2023-08-01 09:00:03
Φωτογραφία για Γιάννης Χατζηγεωργίου: Βάζω αρνητικό πρόσημο στο Survivor γιατί έχασα το Σκρούτζ»
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #YES» μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και αναφέρθηκε τόσο στο Survivor όσο και στην επιθυμία του να επιστρέψει η σειρά «Ταμάμ» ως ταινία.

«Ετοιμάζω κάτι που κάνει με τραπ, περίεργο για εμένα και τα παιδιά. Δεν ακούω τραπ, ο στίχος δεν μου αρέσει καθόλου και δεν θεωρώ ότι τα περισσότερα παιδιά τραγουδούν.

Δεν ξέρω αν θα με δείτε την επόμενη σεζόν στην τηλεόραση. Ετοιμάζουμε ένα μικρό σήριαλ 8 επεισοδίων και την δίνουμε στα κανάλια για να δούμε ποιος θα την πάρει πρώτο.

Μου λείπει πολύ το “Ταμάμ” και θα ήθελα να γίνει μια ταινία. Πάντα ένιωθα ότι δεν πατούσα στη γη. Πάντα υπάρχει μια μικρή έπαρση και υπήρχε και σε εμένα. Πολλές φορές ήμουν ο Γιάννης που με ήξεραν οι φίλοι μου και πολλές κορδωνόμουν, ένιωθα παγώνι και έλεγα είμαι αυτός που ήμουν».

«Βάζω αρνητικό πρόσημο στο Survivor γιατί έχασα το Σκρούτζ. Θα ήθελα να έκανα το θεατρικό μου, να ήμουν με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Δεν υπήρχε κάτι άσχημο μεταξύ μας. Αν είχα καταλάβει ότι δεν θα έβρισκαν αντικαταστάτη δεν θα πήγαινα.

Το Survivor All Star ήθελε έναν Ντάνο σίγουρα! Εμένα δεν μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor All Star 2. Θα πήγαινα για χαβαλέ, το είχα πάρει πολύ σοβαρά το πρώτο».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ