2023-08-09 09:00:03
Φωτογραφία για Ο Παράδεισος των Κυριών: Τι μαρτυρούν τα spoilers για τον Β' κύκλο;

 





Τα νέα επεισόδια της σειράς εποχής του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», θα προβληθούν από τα μέσα Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι μηχανές δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς.



Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε τον «Παράδεισο» να λειτουργεί ξανά μετά την ολοκληρωτική του καταστροφή. Οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να βρουν και πάλι τους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους και νέα πρόσωπα έρχονται να την αλλάξουν. Ο Σίμος Πολύζος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) είναι ο ανιψιός της Oλγας Βασιλείου. Eρχεται στην Ελλάδα, μαζί με τους θετούς του γονείς, Χρήστο (Γιάννης Νταλιάνης) και Δωροθέα (Ειρήνη Δράκου), με σχέδια που δεν αφορούν όμως μόνο τη δική του ζωή και που θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μέσω της Αμαλίας. Ο Ντίνος θα αναγκασθεί να έρθει αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα… Στο καστ θα προστεθεί και η Μαρίλια Μητρούση, η κόρη των Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου, που θα υποδυθεί ένα ταλαιπωρημένο κορίτσι.



Η Μιράντα και ο Ντίνος βρίσκονται στο νέο τους σπίτι, η Oλγα και ο Πάρης βιώνουν το πένθος τους μετά τοn θάνατο του Αποστόλη, η Βικτώρια βρίσκεται ακόμα στη φυλακή, ο Χριστόφορος είναι εξαφανισμένος, η Αμαλία είναι αποφασισμένη να μην αποκαλύψει στη Μιράντα ότι είναι κόρη της, η Γεωργία σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ο Aγης είναι ένα βήμα πριν το αναγνωρίσει…



Η νέα σεζόν έρχεται με νέες ανατροπές, νέους έρωτες, αλλά και αναπάντεχες αφίξεις που θα φέρουν αναστάτωση στις ζωές των ηρώων μας. Oσα συνέβησαν στο παρελθόν έχουν σφραγίσει τα μελλούμενα.

Ο Παράδεισος των Κυριών – Τι μαρτυρούν τα spoilers

Η Βικτώρια βρίσκεται στη φυλακή και θα συνεχίσει να βρίσκεται αντιμέτωπη με τον νόμο για τα εγκλήματά της. Αλλωστε, ήταν αυτή που έσπρωξε την αδελφή της, Αντιγόνη, από το μπαλκόνι, κάτι που γνωρίζουν μόνο δύο άνθρωποι, η ίδια και ο γιος του κηπουρού, που δουλεύει στους Μπουραντάδες. Ο τελευταίος δεν θα κρατήσει για πολύ το στόμα του κλειστό και οι ανατροπές θα είναι πολλές.



Η Γεωργία επέλεξε να ζήσει τον έρωτά της με τον Πάρη, ο Αγης όμως δεν δέχεται το παιδί του να μεγαλώσει με τον άνθρωπο που κατέστρεψε τη ζωή της αδελφής του. Ετσι, η κόντρα τους θα πρωταγωνιστήσει και ο νεαρός σύντομα θα αναγκαστεί να προβεί σε μια κίνηση που θα κοστίσει πολύ σε όλους. Αρχίζει να σκέφτεται σχεδόν εμμονικά πώς θα βρει τον τρόπο να κερδίσει την επιμέλεια. Μαζί με την Πολυξένη, λοιπόν, αποφασίζουν να επισπεύσουν τον γάμο τους προκειμένου εκείνος να μπορέσει να πάρει το παιδί από τη Γεωργία. Λόγος για τον οποίο θα έρθει σε οριστική ρήξη με την αδερφή του. Ο Αγης και η Αμαλία βρίσκονται στα μαχαίρια και η σχέση τους είναι τεταμένη. Μάλιστα, η απουσία του Χριστόφορου είναι ιδιαίτερα αισθητή, καθώς η κοπέλα πιστεύει πως μόνο εκείνος θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη στον Αγη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα προκειμένου μόλις γεννηθεί το παιδί να το πάρει.



Τραγική ηρωίδα και η Αμαλία, που μετά τη μεγάλη αποκάλυψη για τη ζωή της ζει με αυτό το μεγάλο μυστικό. Ο έρωτας της χτυπά ξανά την πόρτα, αφού ο Σίμος θα την πλησιάζει ωστόσο εκείνη δεν έχει ξεπεράσει τον Ντίνο. Παράλληλα, μία γυναίκα καταφτάνει στο σπίτι και τη ζωή της για να τη βλάψει.



Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις και για τη Μιράντα. Ο πρώην σύντροφός της, ο άνθρωπος που την κατέστρεψε, επιστρέφει και εκείνη θα προσπαθήσει να κρύψει την ταυτότητά του. Την ίδια ώρα θα αμφιβάλλει ξανά για τον Ντίνο. Η Μιράντα αισθάνεται πάρα πολύ άβολα. Ο Ντίνος κάνει σκηνή στην Αμαλία για τον νέο της έρωτα, λίγο καιρό μετά τον γάμο τους. Εκείνη, αν και κολακεύεται, δεν θέλει να βλάψει τη μητέρα της. Ποιες θα είναι οι συνέπειες;



Πηγή: eleftherostypos.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ