2023-08-14 15:30:03
Φωτογραφία για H Κική σε ΝΕΟ παραλήρημα - «Εγώ στη θέση του Ξαρχάκου θα ντρεπόμουν για αυτούς που υποτίθεται ότι τον στηρίζουν»
Η Κική έδωσε συνέχεια στο θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά της, αλλά και γύρω από τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Η  Κική σχολιάστηκε αρνητικά για την εμπειρία που αποκάλυψε ότι είχε κατά τη γνωριμία της με τον σπουδαίο συνθέτη.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”. Δεν βλέπω κανένα παλικάρι να τραγουδάει, βλέπω έναν μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω με δυο ποτήρια κρασί στον δίσκο. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και εγώ πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα…α που έκανε. Πού να καταλάβω εγώ ότι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες και κουνούπια», είχε δηλώσει.


Το απόσπασμα με τις εν λόγω δηλώσεις έχει προβληθεί παντού, καθώς και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», όπου οι παρουσιαστές είναι και φίλοι της.

Λίγο μετά τον σχολιασμό του θέματος από το πάνελ, η Κική τους επιτέθηκε μέσα από τα social media, όπως και σε όλους όσους στήριξαν τον Ξαρχάκο.

Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: «Εγώ στη θέση του Ξαρχάκου θα ντρεπόμουν για αυτούς που υποτίθεται ότι τον στηρίζουν στο τίποτα που συνέβη. Με τα σχόλιά σας νιώθω πως είμαι ο άντρας σας που σας δέρνει χρόνια και δε μπορείτε να μιλήσετε, η γυναίκα σας που δε τη θέλετε άλλο, ο γκόμενος που δε σας έκατσε ποτέ, ο εργοδότης που άλλα σας είπε και άλλα σας έδωσε! Γαμ…τε ρε πάμε. Α ρε Kαλοκαίρι Υes, αυγουστιάτικα δεν είχες τι να πεις! Κρίμα και είμασταν φίλοι αδελφικοί».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ