2023-08-18 16:44:32
Φωτογραφία για Μέσα στη Barking well media το Fame Story;

Ξεκινούν σιγά σιγά οι προετοιμασίες για το ριάλιτι σόου μουσικής, Fame Story, στο STAR, για το οποίο πλέον τα βλέματα δεν στρέφονται μόνο σε κριτική επιτροπή και coaches, αλλά και στους διαγωνιζόμενους, και στο σπίτι που αυτοί θα διαμένουν. Πότε ξεκινούν οι οντισιόν, σε ποια στούντιο, και που θα στεγάζεται το σπίτι του Fame Story;

Αρχίζοντας από τις auditions, αυτές θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 24 Αυγούστου, στα στούντιο στο Γαλάτσι. Τότε και εκεί, λοιπόν, ξεκινάει το… σαφάρι για να βρεθούν οι σωστοί, αλλά και ικανοί διαγωνιζόμενοι, που θα μπουν στο περίφημο σπίτι του Fame Story, για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο τους.

Και περνάμε τώρα στο σπίτι του Fame Story, όπου εδώ δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα. Και το λέω αυτό γιατί αφενός ακόμα δεν έχει βρεθεί ο χώρος που θα “στεγαστεί”, αν και εννοείται πως υπάρχει μπόλικος χρόνος μέχρι να βρεθούν οι διαγωνιζόμενοι κτλ κτλ, αφετέρου υπάρχει και μια δυσκολία στο να βρεθεί. Τελευταίο σενάριο που έφτασε στα αυτιά μου, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλο, είναι το σπίτι του Fame Story θα μπορούσε να στεγαστεί στον δεύτερο όροφο της εταιρείας παραγωγής Barking Well Media, η οποία φυσικά είναι και η εταιρεία που έχει αναλάβει το πρότζεκτ εξ’ ολοκλήρου. Αναμένουμε με ενδιαφέρον.

Πηγή: youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ