2023-08-23 09:00:03
Φωτογραφία για Άγγελος Βουράκης: «Η Φαίη Σκορδά είναι ένας πάρα πολύ ευγενικός και καλοσυνάτος άνθρωπος»

Ο Άγγελος Βουράκης μιλάει για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, καθώς για δεύτερη χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό της στην ανανεωμένη ψυχαγωγική εκπομπή που έρχεται από τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΙ.



Ο Άγγελος Βουράκης, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Mytv, αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα δούμε τη νέα σεζόν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αλλά και στη συνεργασία του του με την παρουσιάστρια.



Για δεύτερη σεζόν, θα σε απολαμβάνουμε στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ. Πώς νιώθεις που συνεχίζεται αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι;

Είναι γεγονός ότι θα συνεχίσω με τη Φαίη Σκορδά. Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και το είχα εκφράσει στην ίδια, στο κανάλι και γενικά σε όλους. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και περιμένω να αρχίσει η νέα σεζόν, διότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην εκπομπή.

Πώς είναι η Φαίη Σκορδά ως συνεργάτιδα;

Τη γνώρισα πέρυσι για πρώτη φορά, την ήξερα μόνο ως τηλεοπτικό πρόσωπο. Η Φαίη είναι ένας πάρα πολύ ευγενικός και καλοσυνάτος άνθρωπος με όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Επίσης, είναι πάρα πολύ υποστηρικτική με τους συναδέλφους της και διεκδικεί για αυτούς. Αυτό το κρατάω, γιατί είναι το πιο σημαντικό.



Είναι κάτι που το συναντάς εύκολα στην τηλεόραση;

Γενικά δεν το συναντάς εύκολα. Στην τηλεόραση, εγώ είχα την τύχη να το ζήσω και με την Τατιάνα Στεφανίδου. Λειτουργεί και εκείνη με τον ίδιο τρόπο με τους συνεργάτες της, τους σέβεται και διεκδικεί και για αυτούς. Οπότε πιστεύω ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός.



Τι αλλαγές θα απολαύσουμε τη νέα σεζόν στην εκπομπή;

Τις αλλαγές που πρόκειται να δείτε θα τις ανακοινώσει επίσημα το κανάλι. Γνωρίζω κάποια άτομα που μου έχουν πει ότι θα συμμετέχουν στο καινούργιο πάνελ. Περιμένω να συνεργαστώ με όλους με ευγένεια. Δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια συνάντηση, θα γίνει το επόμενο διάστημα. Απ’ όσο γνωρίζω, η εκπομπή θα έχει μια φρέσκια ματιά. Σίγουρα δεν θα είναι όπως οι άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές που έχουν κάνει στροφή στην επικαιρότητα.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν κάνει στροφή στην ενημέρωση...

Γενικά βλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια όλες οι εκπομπές ασχολούνται με όλα τα θέματα, δεν υπάρχει διαχωρισμός. Βέβαια, υπήρξαν θέματα την τελευταία τριετία που ήταν τεράστιου κοινωνικού ενδιαφέροντος, οπότε είναι λογικό και αναμενόμενο.

Η εκπομπή θα προβάλλεται πλέον στις 12.00 το μεσημέρι;

Ναι, αλλάζουν τα πράγματα.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ