2023-08-23 09:05:03
Φωτογραφία για Στο έλεος της ανύπαρκτης Δημοτικής Αρχής άνθρωποι , ζώα και περιβάλλον στο Ξηρόμερο !
Πληροφορούμαστε από τοπικά blogs αλλά και από πλειάδα κατοίκων του Αστακού ότι η γαστρεντερίτιδα κάνει θραύση ταλαιπωρώντας, κατακαλόκαιρα πολλούς συμπολίτες μας που τόλμησαν να κάνουν χρήση του ‘’κατάλληλου προς πόσιν’’ νερού ,όπως, τουλάχιστον, μας διαβεβαιώνει - κατά κόρον, τον τελευταίο καιρό η ‘’Υπεύθυνη’’ Δημοτική Αρχή. Πρόκειται για πρόβλημα, που εμφανίζεται κάθε Αύγουστο , τουλάχιστον, τα τρία τελευταία Καλοκαίρια.

Το ερώτημα που αβίαστα ανακύπτει είναι: Αφού το νερό είναι κατάλληλο προς πόσιν, γιατί υποφέρουν από γαστρεντερίτιδα τόσοι συμπολίτες μας; Αυτό μόνο η Δημοτική Αρχή μπορεί να το εξηγήσει, αλλά προς το παρόν έχει εξαφανισθεί!

Η Δημοτική Αρχή ας δείξει, επιτέλους έστω και αυτή την στιγμή, που το πρόβλημα βρίσκεται σε έξαρση την ελάχιστη υπευθυνότητα απέναντι στους ανυποψίαστους και καλοπροαίρετους συμπολίτες μας, που την εμπιστεύονται και ας τους ενημερώσει για την ακαταλληλότητα του νερού.


Αντ αυτού κρύβεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποβαθμισθεί το θέμα. Οι ευθύνες της μεγάλες και θα πρέπει να τις αναλάβει.

Γιατί ουδείς μπορεί να παίζει με την υγεία του κόσμου.

Την ίδια στιγμή διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με την απαράδεκτη διαχείριση και αντιμετώπιση των αδέσποτων από υπάλληλο του Δήμου.

Εάν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αληθεύουν η Δημοτική Αρχή τίθεται προ των ευθυνών της και θα πρέπει να δώσει άμεσα εξηγήσεις για το συμβάν και να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα, που προβλέπονται για ανάλογες περιπτώσεις. Οι κάτοικοι του Ξηρομέρου δεν ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές και δεν ‘’χρωστάνε’’ τίποτα, ώστε το Ξηρόμερο και οι ίδιοι να δυσφημίζονται ανά το Πανελλήνιο.

Αλήθεια, που διατίθενται τα κονδύλια , που προορίζονται για τα αδέσποτα ; Ποιος τα διαχειρίζεται και που καταλήγουν ; Τα ερωτήματα αμείλικτα και αναμένουν υπεύθυνη και συγκεκριμένη απάντηση από την Δημοτική Αρχή και όχι γενικόλογα και αστείες δικαιολογίες.

Ζούμε καταστάσεις που απειλούν τους Δημότες, το περιβάλλον με τις ανεξήγητες και πάμπολλες πυρκαγιές στο Ξηρόμερο και τώρα βιώνουμε και την κτηνώδη συμπεριφορά απέναντι στα ανυπεράσπιστα αδέσποτα.

Αυτή η πολιτική αδιαφορία μας πάει χρόνια πίσω και δεν δίνει καμία προοπτική στο δοκιμαζόμενο Ξηρόμερο.

Αστακός 22 Αυγούστου 2023
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ