2023-09-08 08:00:02
Φωτογραφία για Μαίρη Μηλιαρέση: «Η Φάρμα είχε αρνητικό πρόσημο για μένα, έτσι όπως έγινε»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Μηλιαρέση στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την πρόσφατη συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης «Φάρμα» εξηγώντας για ποιους λόγους της χρεώθηκε πια με αρνητικό πρόσημο.

Μετά τη συμμετοχή σας στη «Φάρμα» δεν σας έγιναν προτάσεις;

Για μένα η «Φάρμα» είχε αρνητικό πρόσημο. Αυτή η «Φάρμα» έτσι όπως έγινε και με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από την παραγωγή μόνο «Φάρμα» δεν ήταν. Προσπάθησαν να βγάλουν ένα ριάλιτι στο οποίο δυστυχώς, ή ευτυχώς εγώ δεν μπορούσα να συμμετέχω. Δεν έκανα ίντριγκες, καβγάδες, δεν έβγαζα μπούτι. Αν η «Φάρμα» βασίζονταν πάνω στις δουλειές και το πώς μπορείς να επιβιώσεις δεν θα είχα βγει τόσο γρήγορα. Επειδή όμως δεν έφερνα νούμερα , γι’ αυτό έφυγα πολύ άδικα και πολύ γρήγορα.

Προσωπικά μου βγάζατε την «μαμά» της «Φάρμας»…

Ναι, επειδή τυχαίνει η κόρη μου να είναι στην ηλικία κάποιων παιδιών από εκεί μέσα. Δεν λέω ότι είμαι μεγάλη, γιατί όπως φάνηκε και στα αγωνίσματα είχα αντοχές. Ανταγωνιζόμουν τη μία μια 25χρονη γυμνάστρια και την άλλη μια χορεύτρια 40 κιλών. Τις έφερα στα ίσα, αλλά έχασα από κλοπή. Ενώ βρήκα τη λέξη που εκείνες μέχρι σήμερα δεν θα την έβρισκαν, την είδαν από μένα και πρόλαβαν να τη φτιάξουν.

Αυτό ήταν κάτι που δεν έπρεπε να υπάρχει. Δεν υπήρχαν κανόνες σ’ αυτό το παιχνίδι. Έχασα από καθαρή κλοπή. Δεν ήμουν λοιπόν εγώ γι’ αυτή την παραγωγή. Αν ήταν να πάω σε μια «Φάρμα» και να την ζήσω με κανόνες, θα το έκανα πάλι με μεγάλη χαρά. Στα τελευταία γυρίσματα της «Φάρμας» που είχαμε μαζευτεί όλοι, τους είπα ότι ήδη ήμουν αντιδήμαρχος Γλυφάδας, αλλά το έκοψαν στο μοντάζ. Για εκείνους ήταν πάρα πολύ μικρή αυτή η πληροφορία.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ