2023-09-15 17:40:03
Φωτογραφία για Ανδρέας Μικρούτσικος: Κόλαφος για τη Σοφία Χατζηπαντελή – «Δεν αντέχεται, είναι ο λόγος που δεν θα ξαναδώ το My Style Rocks»

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή και την προσθήκη της στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της πρώην παίκτριας στο reality μόδας του ΣΚΑΪ, Διονυσίας Κουκίου, οι οποίες προβλήθηκαν στο Super Κατερίνα.

«Είναι ο λόγος που δεν θα ξαναδώ άλλο επεισόδιο του My Style Rocks. Δεν αντέχεται! Δεν είναι αν δεν καταλαβαίνω λέξη με αυτό το κυπριακοαμερικανο…ολίγον ελληνικά, δεν αντέχεται και η συμπεριφορά της!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι έτοιμη να βρίσει, να κάνει αυτό… χωρίς περιεχόμενο. Δεν αντέχεται! Είναι δικό της μπαϊράκι αλλά είναι ένα πράγμα απωθητικό για τον κόσμο. Την πρώτη βδομάδα αυτό μπορεί να κάνει εντύπωση. Όταν όμως έρθουν τα στερνά τα άλλα…», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Είναι αυθαίρετη, με κακή γλώσσα και κακή συμπεριφορά. Τότε στο Next Top Model υπήρχαν διάφορα σκηνικά και ήταν σαν αλατοπίπερο. Εδώ όμως κάθε παίκτρια βγαίνει και έχει το 1/3 του λόγου. Ποιου λόγου; Του ανύπαρκτου λόγου.

Υπάρχει μία ταινία του Woody Allen, που οι γονείς του, επειδή αυτός είναι εγκληματίας, φορούσαν μία μάσκα με φρύδια και τα λοιπά. Ε αυτή είναι σαν τους γονείς του Woody Allen στο Ζητείται Εγκέφαλος για Ληστεία», καταλήγει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην τοποθέτησή του για τη Σοφία Χατζηπαντελή στο My Style Rocks.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ