2023-09-21 14:00:04
Φωτογραφία για Ελένη Τσολάκη: Πότε θα κάνει τελικά πρεμιέρα το Πρωινό Σουσού;

Αντίστροφη μέτρηση έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες η Ελένη Τσολάκη και η δημοσιογραφική της ομάδα, αναμένοντας την τελική ημερομηνία που θα κάνουν πρεμιέρα με τη νέα καθημερινή, πρωινή εκπομπή του OPEN, «Πρωινό Σουσού».

Η εκπομπή ήταν να βγει στον «αέρα» τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο αυτό δεν έγινε λόγω κάποιων διαδικαστικών, όπως αποκάλυψαν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η Μαίρη Αυγερινοπούλου στην εκπομπή Happy Day.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μάλιστα έδωσε την πιθανή ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του «Πρωινού Σουσού», χωρίς ωστόσο το κανάλι να έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα.

«Πηγαίνουμε λίγο από Δευτέρα σε Δευτέρα, δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Είναι μία νέα εκπομπή που σημαίνει ότι πρέπει να φτιαχτεί ένα νέο σκηνικό και αυτά τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Μερικές φορές καθυστερούν λίγο περισσότερο, είναι κάτι που προσωπικά το έχω ξαναζήσει. Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα, το καλό είναι ότι εργαζόμαστε κανονικά», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και συνέχισε:

«Προσωπικά δεν έχω υπογράψει ακόμα. Ξέρουμε ποιοι θα είμαστε, έχει κλείσει η συνεργασία, είναι όλα συμφωνημένα μια χαρά. Σίγουρα χάνουμε χρόνιο που αργούμε να ξεκινήσουμε».

«Ελπίζω να ξεκινήσουμε Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, αλλά και 9 να είναι δεν μας πειράζει. Για 2 Οκτωβρίου ξέρω κι εγώ. Εμείς δουλεύουμε κανονικά, σαν να είμαστε στον αέρα», κατέληξε.

Από την πλευρά της, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, εξήγησε: «Τίποτα δεν συνέβη συγκεκριμένο και πήρε αναβολή η πρεμιέρα. Απλά κάποια πράγματα πρέπει να πάρουν τη σειρά τους. Το OPEN όπως βλέπετε δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ούτε καν την ανακοίνωση του προγράμματός του, οπότε σε αυτό το σύνολο και η δική μας εκπομπής παίρνει τη δική της σειρά. Είμαστε μια ωραία παρέα, έχουμε βρει τα πατήματά μας. Με τα παιδιά είμαστε πολλά χρόνια φίλοι εκτός τηλεόρασης. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και στον Νίκο Κοκλώνη και νομίζω ότι όλα τα πράγματα θα πάρουν τη σειρά τους και θα γίνουν όπως πρέπει».

«Η καθυστέρηση έχει να κάνει με το ότι το Open συνολικά δεν έχει ξεκινήσει το πρόγραμμά του. Αν υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες, δεν τις ξέρω.  Από όσο ξέρω δεν θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας στη στήλη της μαγειρικής όπως γράφτηκε. »



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ