2023-09-22 16:00:04
Φωτογραφία για Στις ερωτικές σκηνές με την Úrsula Corberó «κόντευα να πεθάνω», εξομολογήθηκε ο συμπρωταγωνιστής της

 







Η διάσημη «Τόκιο» του «La Casa de Papel» και ο Quim Gutiérrez λάμπουν στο «El Cuerpo en Llamas» του Netflix.

Στις ερωτικές σκηνές με την Úrsula Corberó «κόντευα να πεθάνω», εξομολογήθηκε ο συμπρωταγωνιστής της.

Στο σίριαλ «El Cuerpo en Llamas», μια από τις νέες επιτυχίες του Netflix, υπάρχουν πολλές… καυτές ερωτικές σκηνές μεταξύ των πρωταγωνιστών του Rosa και Albert στους οποίους δίνουν… σάρκα και οστά οι ηθοποιοί Úrsula Corberó (η «Τόκιο» του «La Casa de Papel») κι ο Quim Gutiérrez.



Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Los40», αμφότεροι μίλησαν για τα παρασκήνια των γυρισμάτων αυτών των στιγμών… πάθους.







Κι ο Quim Gutiérrez δεν έκρυψε πως πέρασε άσχημα στη διάρκεια των γυρισμάτων καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. «Οι ερωτικές σκηνές γυρίστηκαν σε μια εβδομάδα όπου υπήρχαν πολλές γυμνές σκηνές. Κι εγώ εκείνη την εβδομάδα παρουσίασα βρογχίτιδα, η οποία ήταν πολύ δυνατή. Υπήρχαν πολλά προβλήματα. Σταματούσαμε και φτερνιζόμουν, έβηχα… Ήταν σα μια εικόνα σεξ ζευγαριού τρίτης ηλικίας. Ένιωθα πως χρειαζόμουν οξυγόνο», είπε χαρακτηριστικά.



Μάλιστα, επεσήμανε, πως η ασθένειά του ήταν τόσο σοβαρή που μπορεί να οδηγήσει τους θεατές να νομίσουν πως ένιωθε πραγματικά συναισθήματα βλέποντας τις εν λόγω σκηνές. «Όταν το βλέπεις, φαίνεται πως ο τύπος τρελαίνεται, πώς είναι νιώθει τόσο πολύ την στιγμή που δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Αλλά όχι… ήμουν έτοιμος να πεθάνω! Σε κάθε περίπτωση ήταν όλα πολύ πιο εύκολα γιατί έχουμε χημεία», σημείωσε.



Από τη μεριά της, η Úrsula Corberó υποστήριξε πως μπορεί το αποτέλεσμα να μοιάζει «σούπερ σέξι, αλλά η πραγματικότητα διαφέρει γιατί είναι δουλειά» και υπογράμμισε το ρόλο που έχει ο συντονιστής οικειότητας που βοηθάει πολύ τους ηθοποιούς να νιώσουν άνετοι και ασφαλείς σε σκηνές που εκτίθενται σε τέτοιο βαθμό.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ